reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam cieplutko :-) Mamy dzis sloneczko za oknem coś pięknego:tak:
ViolaPop- super chłopczyk z tago Twojego Antosia:tak: I gratulacje z pierwszych samodzielnych kroczków:-D

Rozia- superasnie Ci :-) Ja też chcem tak,ale teraz nie mamy wspólnego świeta:eek: No to życze mega romantycznego wieczorku :laugh2::laugh2::happy:
Paula- A co u Ciebie?

reklama
Dzien dobry :-)

Wyobraźcie sobie,że moje dziecko obudziło sie o 7 na jedzonko, później poszła spać, a potem obudziła się o 10:40:szok::szok::szok::-):-):-)

Viola no to gratulacje dla Antosia :-)

Ewirut podeślij trochę tego słońca, bo u mnie nie ma od kilku dni :-(

Miłego dnia :-)

Rozia- z checia bym podesłała ale własnie zaczęło padać:wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieje , że to tylko chwilowe , ale juz pranie musialam po zbierac, bo było prawie suche i szkoda, aby zmokło:eek:
Lilu-fajna pora na zabawe, tylko po zazdroscić;-);-)

Hejka

u mnie tez pochmurno

Lor dobrze ze mama dzis już wyjdzie zawsze to lepiej w domku

Liluu no to mała artycha hehehehe zabawy o 4 rano hihi dobre:-D

Rozia mmm to romantyczny wieczór się szykuje :tak: i dobrze należy wam się ,a Bianka z kim zostaje???dobrze ze od czasu do czasu mozna samemu wyjsc gdzies z mężulem

a ja dzis połamana :eek: zachciało mi sie łazienke sprzatac i płytki umyc ........... no to umyłam tak ze z wanny zleciałam!!Wiem wiem zaraz opr dostanę ale :-( chciałam miec czysto już :-:)-( a teraz mam pół nogi sinej i bark prawy mnie boli
a na poprawe zrobiłam sobie na obiad kluski z truuuskawkami mniammm chyba pęknę

u mnie ponuro brak słonca :wściekła/y:

kiedy bedzie ciepłe słoneczne lato ????????????????????????????????

hej. witam ze słonecznej wielkopolski. u nas cieplutko, słoneczko więc przed praca jeszcze długi spacerek z Olkiem zaliczyłam. teraz kursuje z prababcia.

więc jesli u was pochmurno to zapraszam do nas.

małami masz racje nalezy ci się lanie na dupsko. po cos sie brała za sprzątanie. odpoczywaj kobieto. sprzatanie nie zajac nie ucieknie. a ty nogi do góry i lezymy

Hello :-)
Chciałam ogłosić, że u mnie dzisiaj na kilka minut wyszło słońce, ale dosłownie tylko na kilka minut :-p dobrze, bo już zapomniałam jak wygląda :-)

Ewirut a dziękuję, na ogół nieźle ;-) generalnie do przeżycia, bo do mojej pracy i tęsknoty za K zaczynam się przyzwyczajać :-( tak więc nie licząc tych dwóch rzeczy jest na prawdę OK :-)

Rozia Ty to kobieto nawet nie odczuwasz, że masz dziecko, tak pięknie Ci śpi :tak:

Marta przywołuję Cię do porządku!!!! :wściekła/y:

Miłego Dzionka kobietki i słodkie buziaki dla wszystkich dzieciaczków, tych narodzonych i tych nienarodzonych :*:*:*:*:*:*:*

edit.:

Chciałam jeszcze przypomnieć
:sorry:

580516_10152903485375385_1349066755_n.jpg

Załączniki

• 580516_10152903485375385_1349066755_n.jpg
    580516_10152903485375385_1349066755_n.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie słoneczko wyszło :-) Bylismy na spacerku,a że Bianka nadal śpi, to na ogródek ją wystawiłam :-)'

Marta normalnie chyba sie do Ciebie przejadę i tak w dupę dostaniesz!!!! nawet ciąża Cię nie uratuje !!!!!! Wczoraj pisałaś,ze się oszczędzasz, a tu co ??!! Normalnie jak dziecko !!! Chcesz,żeby Oskar wyskoczył wcześniej niż powinien ??!! Normalnie ciśnienie mi tak podniosłaś, że ciesz się,że daleko od Ciebie jestem !!!!!!

agnes a Ty bidulko do pracy dziś :-(

U nas z Bianką zostanie siostra moje, już do niej dzowniłam :-) Dobrze,że mam 2 siostry na miejscu, to zawsze którąś zwerbuję do małej :-)

reklama
Marta pogięło cie ??!!!:wściekła/y::crazy:
Kto to widział ech brak mi słów do ciebie !!!!!!!!!!!!

Moja mała opanowała do perfekcji przewrotki na brzuch i nic tylko na brzuchu leży hehehehe o 4 tez tak robiła

Do góry