• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu ja cichaczem kciuki zaciska, żeby Lili była starszą siostrą ;p
Lor hehe mądrze prawisz:-D Mateuszki fajne chłopaki:-p

moja żmijka jeszcze świadomie sie nie przewraca, ale pare razy jej sie udało jakimś fuksem z brzucha na plecy przekręcić więc już trzeba uważać gdzie się ją zostawia:-p

robię porządek z fotkami

oblicza naszej małej gwiazdy

jeszcze podkówkę chcę upolować, bo robi obłędnie, ale jak widzi aparat to podkówka znika

Rozia - teraz na każdym kroku będą różnice, jedne będą szybko gadać a inne bardziej ruchliwe.

puściłam Lilce do brzucha Norah Jones i była cisza, myślałam że śpi. Ściągnęłam słuchawki a ta zaczęła się ruszać heheh chyba się dopomina :-D

edit:
truskaffka - o matko jaka śliczna ta twoja Amelka aaaah bym ją teraz chciała wyprzytulać ... na ostatnim zdjęciu mówi "zaraz dam ci fange w nos" :cool2:

dzień dobry

Słońce i upał u nas:-p

Moja Melka jak była w brzuchu i muza leciała to fikała że hohoho imprezowiczka moja mała :-p
muzyka jej nie usypia, za to szuuuuuuum tak, z Matim było podobnie :-)

dziękuję :* właśnie to ostatnie zdjęcie młodej nas rozwaliło, D się chwali kumplom że jego córcia już ma idealną pozę bokserską :-D:-p

miłego dnia :)

Hej kobietki:-D Cudna pogoda u nas , aż nie chce nic sie robić, a trzeba by troche domek ogarnąć:szok: Ale chyba dzis nie bede za bardzo sie wysilac tylko zmyje podlogi, bo cos sie na niosło:eek:
Taka pogoda nastraja tylko do odpoczywania na dworze a nie siedzenia w domku:-D

Życze wam słonecznego dnia i wspanialego humoru:tak::-D:happy:

reklama
u mnie z znienacka atakował deszczyk, ale pranie prawie wyschło :-)

mąż walczył z garderobą wiec wszystko zakurzone, a jutro będzie kończył

matko obżarłam się właśnie kolacją jak bąk .... ale będzie mnie zgaga męczyła :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry