• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lorin- u nas tez po poludniu zagoscil deszczyk , bo jakbby to moglo byc przeciez tak dawno nie padało;-):wściekła/y: terz na wieczór sie rozpogodziło:-)
Jedz jedz kochana , a może zgagi nie bedzie:tak:

Ja dzis pozwoliłam sobie na malą rozpuste i kupiła chipsy lays:szok: och jak ja uwielbiam je a teraz tak bardzo musze je ograniczac. W sumie to wogole ich nie jem od kad zaszłam w ciąże:szok::no:

reklama
Czyżby zgaga:eek: Ja musze powiedzieć , ze wszytsko moge jesc i nie wiem jeszcze co to zgaga i ma nadzieje , że juz do konca ciazy sie nie do wiem:tak:

Wiem , że to nie zdrowe , ale jakos nie moglam sie oprzec:-) Chyba po prostu miałam ogromnego smaka na nie:szok::tak:

Witam z saamego rana:tak:

Pogoda zapowiada sie ladna , ale pewnie bedzie tak jak wczoraj troszke po swieci sloneczko a potem bedzie znowu padac:-(

Lori-współczuje tej codziennej zgagi.... Ale mowia , że jak masz zgaga to twojemu maleństwu rosna włosy:tak: bedziesz mogla od razu kucyki robic i spineczki przypinac;-):happy:;-)

mama dzisiaj nadal nie wychodzi, ale juz jutro powinna wyjść

ja wcinam śniadanie bo chłopaki dali mi troche dłużej pospać i uciekamy na plac zabaw żeby tata mógł w świętym spokoju skączyć garderobe.

witajcie

My korzystamy z pogody. Nie pamiętam kiedy takie lato tu było, więc wygrzewamy stare kości ile się da.
Wczoraj robiliśmy roczek Kubusia - część "jedzeniową", zrobiliśmy w formie grilla na ogródku.

Hej
ja weekend tez u rodzicow ,lezałam ile sie da ..w sobot skurcze mnie złapały co 15 min ale po 2 h i nospach przeszło wiec odetchnełam ufff

ja cokolwiek zjem to zgaga i chyba przejdzie jak brzuch juz sie opuści

aaaaaaaaaaaaaaaaaa i zajrzyjcie na fb news jest :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i chyba ktoś się nie pogniewa :-(

reklama
Hej,
w nocy popadało to i pogoda gorsza, ale wczoraj hica była nie z tej ziemi.

ciekawe jak szybko nadejdą czasy że roczek będzie taki sam jak komunia. Już u mnie w pracy robili roczki w restauracji na 20 osób :dry:

Katrina - koniecznie musisz nam pokazać solenizanta z tortem :tak:

Malami - no i ładnie, teraz bede ciekawa co to za news a nie jestem z wami na fb :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry