• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka

o patrzcie piwka,winka i szampany :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Liluu to żeś wynalazek zapodała ;-):-);-) hehehehe ,co do fotelika dalej szukam i juz nie wiem czy nowy czy używany ....................:crazy::baffled::wściekła/y: wkurzam sie bo mi sie wydaje ze mi jeszcze z 2 tyg.tylko zostało:szok:

leże plackiem jakby co :-D

Rozia jak grillo

Pauluś weekend we dwoje mówisz ;-)

Ewirut męzulo rozumiem w domu już :-D

miłego weekendziku ja pedze zapodac no-spę .................. znowu :sorry2:

reklama
Malami- tak juz dawno w domku dzis puscili ich wczesniej bo zrobili norme:tak::tak::-D
I teraz mamy czas dla siebie :-)
Tak tak wczoraj tu była nie zła impreza na odległosć;-);-):-D:-D

Paula-zostaw juz tego swojego Puzla;-);-);-):-D
Rozia - chyba juz imprezuje , bo taka cisza:tak::-D

jestem jestem...nawet rano zajrzałam, poczytałam jak tu się alkohol lał strumieniami wczoraj :p

a ja wczoraj z mężulem u boku piwkowałam:-p trza było odreagować stresy:-p

za to dziś winko za mną chodzi...normalnie patologia:-p

aaa no i rano pisałam posta aż tu nagle buuuum cały biały ekran mi się zrobił na lapie i jakieś cuda niewidy... D mi lapa przywrócił do życia, jakiś wirus go dopadł paskudny :angry:

Dzięki Liluu :) u Matika wszystko ładnie się goi :) nawet opatrunek z palucha zdjęliśmy bo już ładny, bez opuchlizny, nie boli :) znów bryka pełen energii nasz wariatuńcio :tak:
a Lily nieźle imprezuje w nocy haha aparatka mała :p

ooo winko przypełzło.. :cool2:

reklama
Od wczoraj to tu alkoholizm sie szeży i mówią ze kobietki nie piją;-)

Ale powiem Wam , że ja tez dzis zaszalłam i wypiłam piwko bezalkoholowe:-p:tak: Dobre bylo:tak:

Truskaffka- dobrze wiedzieć , że winko umie pełzac;-);-):-D
Liluu- zobaczymy ile za 9 miesiecy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry