• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dobra kobietki , Ja juz pedze do łózka , bo dzis nic nie lezalam ,a czas by bylo juz wkoncu po odpoczywac :tak:

Dobrej nocy :tak: Śpijecie grzecznie;-):tak:
I jutro prosze z rana sie meldować, żeby nie było tak jak z Paulą dzis;-):tak::-D

Dobranoc Ewirut :-D Ty mozesz jeszcze szaleć do bólu
a Paula dostanie żółta kartkę :-D Nie mówię o reszcie chyba kilka karnych sie posypie :tak:
No i zostałam sama :baffled:

jestem, jestem

Ale wiecie jak to jest - nocka do d...y, bo Kuba kilka razy się budził, rano wstałam zmęczona, a cały dzień na nogach. I co chwilę ktos przychodził. W końcu koło 18-tej, jak Kuba spał, to tez na godzinkę przymknęłam oko.

Dziewczynki mam tak samo w nocy siedzę do 2 nawet bo spać sie nie chce ale Lilka chodzi spać ok 23 :/ teraz tez lobuzuje ;-) A w nocy mam ok 2 pobudek na amu ale tego zazwyczaj nie pamietam :-p Tylko P mi mówi

reklama
Truskawka - mogłam się położyć tylko dlatego, że mąż był w domu. Jak byłabym sama z dzieciakami, to Alinka by mi nie dała.
A głowa mi już pękała.

Liluu - Kubie idą dwie czwórki na raz (jedna juz prawie cała się przebiła, druga dopiero zaczęła - a to sa juz podwójne ząbki) i w nocy czasami przebudza się z krzykiem, tzn. nawet się nie budzi, tylko przez sen wydaje z siebie dźwięki. Wstaję, wsadzam "zatyczkę" znaczy się smoczek, podaję pieluszkę - a on cały czas śpi, tylko ja NIE. Kłade się i zasypiam i tak do następnego razu.

Normalnie śpi i nie wiem, że dziecko mam w domu. Już niech się przebija te ząbki, które maja jeszcze wyleźć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry