reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam już z domu…

Pogoda marzenie
:tak:

LiLuu co do kubka menstruacyjnego, to jakoś nie wyobrażam sobie jak miała bym to zainstalować w środku
:-p Jakoś wolę tampony :tak: Chociaż taki kubek może być niezły, jak już ktoś się do niego przekona- czekam na relacje :-)
Jaką żółtą kartkę? Przecież nie miałam sumienia porzucić Puzla i wparować na forum
:-p

Marta no milutki weekend we dwoje, ale niestety wszystko co dobre szybko się kończy- za szybko
:tak:

Ewirut nie ma szans, żebym Go puściła
;-) Jak już go dorwę od czasu do czasu to chcę z Nim spędzić każdą chwilę :-)

Ewirut i LiLuu hahaha tysiąc części od razu, po co się rozdrabniać
:laugh2::laugh2::laugh2:

Puzel dotrzymał wszystkich obietnic
:cool2: nażarliśmy się truskawkami (bo inaczej się tego nazwać nie da) :laugh2: w sobotę po południu pojechaliśmy na kiełbaskę z grilla mmmmm miodzio :-p
A najbardziej rozwalił mnie tekst K w piątek kiedy wrócił z pracy: „ Jak wracałem, chciałem Ci zrobić niespodziankę i kupić Mc Flurry (bo uwielbiam)” Ja: „No to dlaczego nie kupiłeś?” K: „Bo nie chciało mi się podjechać do Mc Donald’s” hahaha padłam
:rofl2: no cóż, liczą się chęci :laugh2:

Za niedługo do pracy…
:baffled:
Miłego Wieczoru :*

reklama
Paula - nie no przynajmniej chłopak był szczery ... tez trzeba docenić :laugh2:

Liluu - no to tak jak pisze Rozia ... mała jest skubana i chyba zostanie w przyszłości aktorką, ale Ty sie jej nie daj bo za rok będziemy Cie odwiedzać w wariatkowie :rofl2:

Katy - mi na niemoc życiową pomagają zawsze jakies wyjazdy, nawet króciutkie, byle się oderwać od szarej rzeczywistości i naładować akumulatory.

Hej lasencie...ZYJE :-):-)
padam na pyszczek:-) kregoslup boli.brzuch pobolewa :-( wiec leze i ogladam film Kochaj i tancz...dzis bylismy na targach i niedziela minela..nalazilam sie..spakowalam dziecko na wycieczke..3 dni odpoczynku ma od nas :-) a my intensywny tydzien i latania...milego wieczorku..

Dzięki Lori.....fajnie by było :tak:ale mój wyjazd dopiero w sierpniu:-( narazie na wszystko i tylko na chwilę pomaga jedzenie, ale nawet się nie przyznam ile mam na liczniku bo mi głupio....wiem że to nie jest rozwiązanie ale je stosuje:zawstydzona/y:

Odpoczywaj Joasiu a ja tez oglądam Kochaj i tańcz....chyba 5 raz :-p

Lori tobie wolno :-p Nie zeby nam nie było wolno hihihihi ja waze 83 :confused2:
Katy kochana mnie pomaga wyzycie sie w kuchni gotowanie i pieczenie dodaje mi sił jak widze ze potem innym smakuje :tak:

A ja dzisiaj pokazalam mojemu focha :crazy: Odpisze na g

edit

dzisiaj okapalam mała o 20 od razu po zasnęła co prawda z płaczem na rekach ale dosłownie po 2 minutach była kaput zobaczymy do której pośpi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Katy- ja tez juz ktorys raz..zakochalam sie w tym filmie:-):-) i muzyka..

Lori- narobilas checi na jedzonko.

Liluu- jak ksiezniczka spi?? Moze naprawde sie przestawi..

Do góry