reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Sylwia niby tak, ale taki tryb życia jest strasznie męczący... Jedyne co mi pozostaje to życzyć Ci siły :tak:

A tak w ogóle to: Ilona, Jane, Katy, Losiczka, Roszpunka, Roza, Valkyrie o Axarai już nawet nie wspomnę... gdzie jesteście??? :-:)-:)-( Reszta nieobecnych na co dzień melduje się od czasu do czasu, ale Wy chyba macie nas już w dupce... :no:

Sylwia przyjęłaś się w złym czasie :-p Ja 2 lata temu zrobiłam to samo, zaczynałam pracę w czerwcu, tak więc nie miałam nawet okazji uzbierać urlopu :no:;-)

a ja sie witam bo młody siedzi w wannie to mam chwile ciszy żeby złapać myśli :-p

my mamy od dzisiaj remont, wiec sie od rana ulatniam na ogródek. Wszystkie rzeczy w salonie wiec mnie wkurza ten burdelik bo ja to muszę miec wszystko poukładane a różne dziwne niezidentyfikowane kupeczki wyprowadzają mnie z równowagi :confused2:

nie mogę się już doczekać efektu końcowego :-p

ewiru - pytałaś mnie o obwód w pasie, a wiec niestety nie mam w domu miarki krawieckiej, ale wczoraj synuś kochany przywiózł mamusi miarkę papierową z leroymerlin iiiiiiiiiiiiiiiiiii? brakło skali bo miarka ma tylko 1 metr :rofl2:

malami - jak tam dzisiaj sytuacja? rodzisz? :cool2:

truskaffka - ah co za niefart...nie załapałam się na fotki :cool:

Paula - że też Ty tak dajesz swojemu szlajać się :-p

Sylwia - jak tam sobie ze wszystkim radzisz?

Katrina - no to teraz juz będzie z górki z chodzeniem :tak: ... gratulacje dla małego zdolniachy :-)

Lori nie mam wyjścia, wyjazd służbowy :tak: ale już jutro będzie w domu, więc poczuję ulgę :laugh2:
I jak tam, dzieciaki będą miały wspólny pokoik z wydzielonymi miejscami dla każdego, czy osobne? Bo gdzieś mi to umknęło :sorry:
A co do porządku, to ja jestem straszna... muszę mieć wszystko poukładane na tip top, tam gdzie mi odpowiada
:oo2: to już jest chyba choroba :huh:

Paula - pokoik będzie wspólny bo my dopiero co zrobiliśmy sypialnie (juz myslelismy że nam się nie uda z drugim dzieckiem). Będą białe meble, jasne ściany i kolorowe dodatki utrzymane w tonacji zielony, niebieski i czerwony. Puki co Mati będzie miał swoje łóżko ale jak tylko eksmitujemy Lille z sypialni (tak gdzies po 1,5 roku) to zakupimy piętrowe łóżko które już mam upatrzone :). U nas w sypilani będzie tylko łóżeczko i mały organizer na przybory pielęgnacyjne i ubranka na aktualny rozmiar, cała reszta będzie juz poukładana w pokoju dziecinnym.

reklama
witam dziewczyny

aż mi głupio pisac bo tyle się tu dzieje a ja nie ogarniam tego. dla mnie doba ostatnio za krótka. jutro mam w koncu wolne więc wpadam tutaj i nadrabiam wszystkie zaaległości.

tymnczasem prosze o wybaczenie. miłego wieczorku. ja spadam juz spać bo wypompowana jestem po ostatnich dniach

Do góry