• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ewirut bo to takie prawdziwe określenie :-) dwa pasujące do siebie puzelki ;-)
Udanego wieczoru :* i smacznego
;-)
Ja jeszcze chwilkę muszę poczekać na mojego :-p

reklama
Dawno nic nie wklejałam :)
Moje dzieci :)
IMG_0710.jpgIMG_0748.jpgIMG_1048.jpg

Załączniki

• IMG_0710.jpg
    IMG_0710.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_0748.jpg
    IMG_0748.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_1048.jpg
    IMG_1048.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 65
Witam :tak: z rana

dzis boli żołądek :-(,głowa i gardło ...chyba młody mnie zaraził i cos czuje anginkę nosem u siebie ,a do tego G od 2 m-cy tak kaszle jak 2 lata temu miał zapalenie płuc,dzis powiedziałam mu ze do domu ma nie wracac jak do lekarza nie pojdzie !!! Nie bedzie mnie i małego zarażał do cholery

Lori masz racje jak położą to cc tak szybko nie zrobią :baffled: i na kase bedą liczyć

Liluu noo ja to sprawdze czy tak może być ze za ktg musze płacic ja im tego nie daruję ,przeciez to nie jest prywatny szpital :wściekła/y:

no i nastepny "nowy " stary temat na tapecie .................... ale to na g napisałam ''

Paulus ja arbuza wczoraj tez wcinałam ;-)

Liluu
jak mała dziś???????? lepiej?

Dzien dobry :-)

Martruś do rzecznika praw pacjenta zadzwoń czy tak mogą robić... Przy okazji ktoś sie zainteresuje tym szpitalem ... Zaraz lecę na g :-)

A nam sie Bianka poprzestawiała po tym urlopie i wstaje o wcześniejszych godzinach :-(

Miłego dnia :-)

Liluu jak bedzie miała stan podgorączkowy to ...niestety ale moze nie chcieć jesć ,podawaj jej płyny do picia w małych ilosciach a częściej ,a jak sie przegłodzi ze 2 dni to nic jej nie bedzie nadrobi później :tak:

Rozia dzwoniłam i kazali zapytac na jakiej podstawie pobieraja te opłaty :wściekła/y: a jak nie to ich skontrolują :szok:

no więc jesteś chroniona... :-)

Liluuu no tak słyszałam,że dzieciaki przy temperaturze nie chcą jeść... Jeszcze jeśli zeby idą, to już w ogóle... Zresztą dorosły przy gorączce też nie ma apetytu... Ale tak jak Małami pisze, podawaj jej płyny... jeśli nie chce Ci pić z butelki, to łyżeczką, ale musi pić...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny u nas co dzien to ładniejsza pogoda co raz wiecej słoneczka :-D:tak:
Lori -dziekuje za info. Ja raczej skurczy nie mam, tylko takie cos dziwne 3 razy dziennie jakby klucie w pochwie , albo w podbrzuszu, nie wiem co to jest, ale jak na razie niech mu sie jeszcze nie spieszy niech poczka na 37 tydz.

Paula- dobry był arbuzek:tak: Co tam dzis w pracy czy z puzelkiem leniu****esz?;-)
Lillu- to może powinnas skonsultowac to z lekarzem?

A tak po za tym to wczoraj zamowilam łózeczko dla Bartusia:tak::-D przyszła znajoma do nas i pyta czy mam juz wszytsko ja na to ze tak , mowie ze wlasnie przed chwila zamowilam łóżeczko, a moja cudowna tesciowa jest bezbledna mowi ,ze po co mi to łóżeczko przeciz takie malutkie dziecko spi w wózku ,na darmo tylko pieniadze wydawalismy , bo łozeczko to sie kuje po 7 miesiaca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Brak mi słow... Ale sie wczoraj nasłuchalismy to nasze.... A znajoma mowi cdo niej no co pani nie powazna:no::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry