• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Alez mnie ten upał wykańcza :-) Ale wolę tak niż,żeby miało lać :-) Wczoraj byłam tak padnieta,że usnęłam w trakcie masażu, który robił mi moj m :-) dlatego dziś będzie kończył :-)

Zaraz idę łazienkę posprzątać, a poźniej kąpiel i piwkowanie :-) mam straszną ochotę na ziiiimne piwko :-) któraś się dołączy ??

reklama
Rozia ja niestety sie nie dołącze :-p
U nas tez sie zaczynaja upały :baffled: Juz wole jak jest normalnie czyli pochmurno tutaj upały sa nie do wytrzymania bo jest za wysoka wilgotność powietrza :( i zaraz mamy tropiki :wściekła/y::no:

no to ja z piwkiem

D kupił wędzonego łososia...matko jaki pyszny i za morzem mi się zatęskniło, rok temu się objedliśmy rybami że heeej
no ale w tym roku morze odpada, niech czeka na nas, bo za rok mam nadzieję znów je odwiedzić :)

a w ogóle mija zaraz rok od stworzenia naszej małej rybki :-)
w zeszłym roku 5 lipca miałam owulacje...ot taki prezent urodzinowy, wymarzony...no i nasz prezencik ma już ponad trzy miesiące :-)

Witam z rana :tak:

Paula ja jestem za Twoją pracą w biurze podróży hihihi :-D:-D:-D:-D:-D,odespałaś już trochę ?????

Liluu
a u Was jak dzisiaj?????

Truskafffka Wszystkiego Najlepszego
images

Rozia a jak u Was dziś????jakie plany na cały dzień????? i jak masażyk ;-)

Ewirut
??? ciacho i pierogi smaczne były ??????????????????????

ja zasmarkana ,gardło przeszło bo zabieg sobie sama zrobiłam i spokój ,ale głowa boli i spac nie mogę bo jak pomysle o wtorku i szpitalu to mi niedobrze :-(

Witam ciepluto:tak:
Rozia , truskawffka- też wczoraj piłam piwko bezalkoholowe:tak::-p
Malami-pierozki zjedzone wczoraj na obiadek bo swieze z wody najlepsze:-p A ciacho jeszcze jest własnie pije kawusie i jem :tak: Musze powiedziec , że dobre:-D
oD wczoraj wieczór dzidzia chyba postawial mi cos na nerce, bo uwiera iczuje tak jakby mi prawy bok zdrentwiał, nie wiem co to, ale przez to nie czuje sie taka gibka:confused2:

Dzień dobry:-)

Martuś to co tam sobie zaaplikowałaś ?? A my dzisiaj z Bianką mamy gości, więc nas nie będzie :-) Wpada moja koleżanka z pracy :-) A masażyk jak zawsze super :-) A Ty tam nie rozmyślaj :-)

Trusskaffka 100 lat i spełnienia marzeń :-)

ewirut podrzuć trochę tego ciasta :-)

Miłego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry