• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roza jakbyś miała czołg przed sobą, to też trudno by Ci bylo kupić sukienkę ;-) Jestem załamana... Jutro jadę na tydzień do mamy, ale jak wrócę, to jeszcze sie wybiorę na galerie, bo dzis byłam na tzw. tandecie...

ewirut no na ochłodzenie Bartus mial wyjść i co?? Weź no przemów mu do rozumu :-) Powiedz,że ciotki się niecierpliwią :-)

Lori no ja nie mówię,że nie robią na mnie te ciuszki wrażenia, zwłaszcza,że niektóre to sama bym chętnie założyła :-D:-D:-D A w smyku teraz wyprzedaż i bylo tyle fajnych ciuszków, ale już sobie dałam spokój, bo mam tego tonę, zwłaszcza,że siostra mi od koleżanki przynosi co jakiś czas, bo ona ma 2 córy i ta mlodsza niecały rok starsza od Bianki :-)

A ja sie muszę pochwalić,że Bianka dzis 2 razy brawo zrobiła:-) raz przy mnie, a raz przy koleżance, bo z nią na chwile została,jak ja z kotem do weterynarza pojechałam :-) Ale jak tacie chciałam pokazać, to nic a nic nie chciała zrobić :-) I pierwszy raz stópkę wzięła do buzi :-)

Lori - ach te kolejki i Ci fantastyczni ludzie:wściekła/y:Brak słów!!
Rozia-jeszcze jutro ma byc chlodniej wiec moze sie uda!! Ciotki to dajcie jakies moce zeby wkoncu zdecydoawał sie wyjsc ,bo jak na razie tylko straszy!!

W czwartek ide do lekarza wiec moze on mu przemówi do rozumu i wkocu wyjdzie :tak:;-)
A po lekarzu ide na zakupy :tak::-D:-D:-D:-D

Lori - ja jak chodze to te bóle co mam słabe bo słabe, ale mam to przechodza zupelnie . Dopiero jak sie poloze to wracaja:tak:
To chyba jakis blew , że to przyspiesza w moim przypadku to nie dziala:-p

ewiru - na mnie chodzenie działa. Matiego zaczełam rodzić wieczorem a cały dzień spędziłam na chodzeniu po sklepach w poszukiwaniu butów na obrone pracy dyplomowej. Teraz jak za dużo chodze to od razu mnie boli.

Lori- to ja sprójuje jeszcze wiecej chodzic niz chodze , ale moj mezus to juz całkiem bedzie krzyczal , że nie odpoczywam tylko łaże i łaże:-D:-D:-D
To ty juz za 4tyg zaczynasz maraton w chodzie ?;-)

To Ty nie musiałas sie niecierpliwic i dlugo czekac . Za to pewnie mialas inne zmartwienia przez to, że tak szybko urodziłas?
O widzisz teraz siedze juz dluzszy czas i dostaje boli krzyżowych!(słabych)
Wczoraj to juz próbowałam goracej kapieli bo mowia ze to przyspiesza ale on nadal uparcie siedział!!

reklama
ewiru - właściwie to nie. Nie musiał być pod inkubatorem ani nic w tym stylu. Ważył 3100 wiec miał dobrą wagę jak na ten tydzień. Najgorzej że następnego dnia po porodzie musiałam wyjść na obronę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry