reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam dziewczyny!
Wszystkie macie :tak: Można nawet na głowie stawac a on jak nie hcce to i tak nie wyjdzie skoro nie jego pora:-D
Mój męzuś wczoraj stwierdził , że tez sprawdza jego cierpliwość, jak długo jeszcze wytrzyma bez urlopu;-)A no i m stawia na date która wystawił lekarz czyli na 08.08:-)
Ale dzis fajnie na dworze tak przyjemnie chlodno:-)
Miłego dnia kobietki dziekuje za wsparcie i kibicowanie!!

Dzień dobry

my tez już na nogach :-D Lilu zjadła sniadanko teraz pora na kawusie

milego dnia wszystkim

Ostatnia edycja:
hejka

a ja dziś specjalnie wcześniej wstałam...
bo kurka ostatnio śpię z młodą do 9:30-10:00 a potem w nocy mi się spać nie chce:confused2:
wczoraj też zasnęłam dopiero po 1ej...

więc dziś się zwlekłam z łóżka po 8ej i może wieczorem zasnę przed północą

ciepełko...basen znów pójdzie w ruch, a ogólnie ponoć znów upaaaaałłłłyyy wielkie mają wrócić

miłego dnia dla wszystkich ;)

Lori - nic z tych rzeczy, ponieważ podjęłam decyzje o drugim dziecku po bardzo wielu latach i miałam już też trochę lat, a boję się latać, więc postanowiłam, że absolutnie nie będę stresować siebie i dziecka. Gdyby mi się coś stało lub maleństwu, miałabym wyrzuty sumienia i nie wiem czy bym się zdecydowała zaryzykować jeszcze raz. Z pracy wtedy też odeszłam, bo nie chciałam niepotrzebnie ryzykować. Zresztą co by mi dało wcześniejsze USG?? Nic bym nie dała rady zmienić.

w moim wypadku usg było konieczne min na mój zespoł antyfosfolipidowy i na usg bardzo dokładnie lekarz musial sprawdzać wszystkie przepływy.

ewiru - ja widze że Ty chyba czekasz na mnie hehehe ... ale wiesz ja 10 sierpnia mam fryzjera :-D

truskaffka - ja do dzisiaj nie umialam się zebrać żeby poprzeglądać zdjęcia i wywołać coś do albumu :sorry:

witam..
pare dni mnie nie bylo..a tu produkcja pelna para..:-)
ja juz od 4 na nogach..nosz kurde wogole spac nie moge..:-):-)
ja juz zakupy zrobilam.dom ogarnelam.pranie sie suszy..laski niedawno wstaly..wiec mam wolne nie robie juz nic..:-) a wieczorkiem jeszcze gosci mam..:-)

ewirut- a ty widze nadal w 2 w 1.. uparty synus..czeka na odpowiedni moment..

roza- milych odwiedzin u mamy...ja chyba tez sie wybiore na kawusie do mamusi..

a tu widze sposoby na szybki porod..ja z mlodsza robilam przestawianie w kuchni..jak posprzatalam to wzielam torbe i m mnie zawiozl a 2godz pozniej bylo po wszystkim..

I jeszcze zapomniałem dodać

wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantek(a jest ich kilka) i solenizanta sto lat !!!!!!!!!

Ewirut ty wcale nie musisz walczyć z leniem :-DTakie twoje prawo :tak:Odpoczywaj bo nie długo ci się skończy :-p

Co dziś gotujecie na obiad ?

reklama
Do góry