Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale mam dosc wszystkiego dlatego milcze dowiedzialam sie ze za szkole do tych moich papierow musze zaplacic kolejne 250 jednostek monetarnych 
A z kad to brac wszystko ? na Matiego dobrze działa wysmarowanie vikiem i inchalacje. Sama chętnie bym siebie wysmarowała a odpadaDzien dobry
LORI - witaj w klubie przedszkolnych katarkow, u nas jeszcze kaszel ale daje mlodemu syrop prawoslazowy a rano flegaminke i odpukac przechodzi. Super ze Lilusia wydobywa z Ciebie tak dobre samopoczucie i wielkie poklady milosci - tak 3mac![]()

hejka
po pierwsze oszaleć można z pogodą
poniedziałek lało i zimno...
wtorek mega słońce i upał..
dziś znów leje
po drugie walczyłam dziś dzielnie z nową partią ciuchów Melki i zabawkami ..wszystko wyczyszczone schnie ufff
młodej aż oczy się zaświeciły jak zobaczyła nowe zabawki
po trzecie ściągnęłam też ze strychu fotelik do karmienia, plastik do czyszczenia luuzik, ale pokrycie na siedzenie kiepsko wygląda, więc wyrzucę całkiem i myślę pokombinować z kocykiem. Szkoda mi wyrzucać cały fotelik, bo wszystko działa, regulacja oparcia jest, składa się, kółka oki, tacka też. Tylko to siedzisko nie przetrwało.

Czasami na spacerze, to sobie sama "śpiewa" i na boki się buja :-)

:-)
:-)
no iii co sie nasłuchałam
ze buzie mam brzydką ,że juz nie schudne tak jak przed ciążą itp ,ze dlaczego tak karmie co 3-4h ... masakra normalnie ,no i ze włosy mam do dup..y
,
cyrk normalnie !!!
)
bo jedna mama zgłosiła sie na ochotnika ''taka najmadrzejsza na świecie''
a ja jestem tą co ma ją ''gasić''i nie pozwalać rzadzić:-) (nie wiedziałam że mam takie umiejętności
) ale funkcje pełnie do momentu ''jak będę dawać radę''
pożniej kumpela mnie zastąpi..
, widze tancereczka rośnie 

a teściami nie ma sie co przejmować..nie warto