• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No się wytłumaczę! Mamuśki z wrześniówek na FB grupę założyły, i teraz na BB sporadycznie wpadam:-)
Ale za to jak fanie tyle niespodzianek!!!
U nas ok, Kaci do szkoły poszedł, Adi rośnie mała gwiazda. Grzeczna kochana i zachowuje się już jak dziewczynka. Ja maluje usta przed wyjściem, a ona od razu AAAA i papę podaje do malowania, a jaka dumna przy tym:-)

reklama
No my na fb też mamy grupę, ale ja jakoś wolę bb, bo bardziej czytelne dla mnie :-) No to super,że z Ady grzeczna dziewczynka :-) Mała dama Ci rośnie :-) A jak w ogóle Kacek na Adę reaguje?? Lubią się ?? No i jak mu się szkoła podoba??

Kaci kocha Adi nad Życie i jak jej się krzywda dzieje, to zaraz broni, co oczywiście nie powstrzymuje go przed krzyczeniem na nią jak zabiera mu coś bardzo ważnego :-) Szkoła też fajna, bo przedszkole absolutnie mu nie podpasowało, w ogóle się nim nie zajmowali. Nie zna języka niestety, ale w szkole już łapie, przez 2 tygodnie nauczył się ze 100 słówek :) Mam nadzieję, że teraz będzie dobrze :-)
Rozia maleńkiej zdjęcia widziałm! Boski okruszek!!!

nonono witam Panią Axarai haha Buziak wielki i Sto Lat dla Adusi :D pięknie rośnie, taka słodka uchachana dziewczynka:-) i brawa dla KAcpra:tak: szybko łapie język i najważniejsze że mu się szkoła podoba :tak:

Hej Kochane!u nas dzien zabiegany dzis...nawet zesmy sie nie rozpakowali do konca z tego Paryza...Maly padl dzis o 20:30...bylismy u pediatry...ma 75 cm i wazy 9,5 kg,obwod glowki 46,5 cm...Ada wszystkiego naj z okazji Roczku...pamietasz axa jak do Ciebie dzwonilam,zaraz po porodzie?!?a tu juz rok minal:)szok!!!;)Roziu,jak u Was?!?Reszcie bandy milej nocki:*Mala Mi a Ty Kochana Zesciowa sie nie przejmuj,szkoda Twoich nerwow;)i dzieki WAM WSZYSTKIM ZA KCIUKI:*Dobranoc:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry