• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

Ja wczoraj padłam:-(

Ale widze reszta powoli sie zlatuje :-) Jeszcze trzeba kilka osób ściągnąć i będzie komplet czarownic, jak to Katy napisała :-)

Bipal zazdroszczę Wam tego wypadu do Paryża... My byliśmy kiedyś w Paryżu,ale pod Krakowem :-D:-D:-D

Katy mam nadzieję,że dziś już głowa przeszła :-)

Liluu jak tam Lili??

U mnie dziś pogoda kijowa, czyli wzór trussskafki się sprawdza :-)

Miłego dnia :-)

reklama
Rozia a dziekuje ,Lilka nawet dosc spokojna sie robi tylko ciagle ktos musi przy niej byc jak tylko rusze sie na metr od niej od razu ryk no i ten katar nie odpuszcza a maruda nie da sobie nosa wyczyscic czasami mam wrazenie ze trzymam ja za mocno i zaraz jej krzywde zrobie no ale co zrobic jak trzeba to trzeba
a jak Bianka? Jak jej ida obroty brzuszek-plecki? Moja czasami staje na cztery moze zacznie normalnie raczkowac bo narazie to jak waz sunie wszedzie tylko ze do tylu:-D

Wiesz co, jak z nią ćwiczę to widzę,że wie o co chodzi w tym obrocie, ale jest leniem i nie chce się odwracać... Ostatnio odwróciła się sama z brzuszka na plecki sama :-) Nawet 2 razy, ale to by było na tyle, leniuch :-)

A co do Lili i jej kataru, to niestety jak mus to mus ...

my na badaniu bioderek byliśmy i za 6 tyg. znowu bo mały ma jakiś luz z prawej strony :-(

u mnie dziś deszcz :-(:-(:-(:-(

Marysiu Pan "doktorek" wyleci ze szpitala niedługo ;-)

aaaaaaaaaaaaa i wiecie co ..juz mi się za brzuszkiem tęskni :-D

z bioderkami na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Ty znowu chcesz brzuszek a ja nie wiem co tu zrobić żeby się go pozbyć :-D

Rany boskie chyba długo mnie nie było :)
Na FB siedzę bezczelnie, i zaglądam na BB z włosiennicą na plecach!
Lori Gratuluję Pięknej Córeczki!!!! No to jesteśmy mamy wrześniowe:-):-)
Czas leci, czas leci wczoraj moja mała córa rok skończyła, czujecie?:-)
Zobacz załącznik 582268

Joanna 35 to już 20tc, no matko! Płeć już znacie? Gratuluję!
Buziaki dla Wszystkich!

bardzo dziękuje za gratulacje :)

100 lat dla Adusi :) ...... śliczna dziewczynka i fajnie że staje się małą kobietką a nie idzie w ślady za chłopakami :-)

Dzien dobry

no i gdzie wszystkie czarownice? :confused::-)

Kurcze ten katar nie chce malej przejsc :(

Ja kawusie pije
milego dnia

kurcze że ją to tak trzyma, próbowałaś może inhalacji?

ja dzisiaj nockę miałam znośną...Lila śpi, R śpi (chociaż spał praktycznie całą noc :dry:) ...... chory jest to niech lepiej się kuruje.

Lilka już dostała ksywe żarłakus pospolitus ... dziewczyna za bardzo wzieła do siebie hasło "karmienie na żądanie" :-p:-p:-p

hejka

no Rozia ledwo oko otworzyłam i się śmiałam z tej pogody :-D
panna moja pospała ładnie do 9:30, a teraz zażądała położenia, więc znów kimono a ja kawkę sobie walnę i się pobyczę :cool2: chata ogarnięta, rosołek się gotuje ..:cool2:

Biapl i ja zazdroszczę Paryża :) teraz sobie wyobraź że mój synuś jak miał pół roku ważył 9600 :-D pączuś był nieziemski:-p
Katy ejjj nooo jak to na czarownicę przystało czary mary odprawiaj i po bólu głowy:-p
Liluu a psikasz małej coś do noska? bo coś za długo to trwa :( i maść majerankową polecam i oli bas lub inny olejek do gorącej wody
Lilka wąż zapewne obłędna :-D
moja mała zaczęła ruszać łapkami na czterech, ale z kolei nogami nie przebiera tylko staje na paluchach:-p ogólnie pełza do tyłu i do przodu i ma aktualnie straszną zajawkę na kręcenie się wokół własnej osi i siadanie
Rozia żaden leń tylko spokojna dama:-p
Lori hihi cycowa dziewczyna rośnie :tak::-D

Witam Kobietki!u nas tez juz jesiennie,zimno,jak diabli:'(...bylismy w Paryzu,ale az tak wiele zesmy nie zwiedzili,gdyz to byl niestety kolejny wyjazd sluzbowy mojego meza,na ktory tym razem mogl zabrac rodzine;)czasu mielismy malo dla siebie,bo on byl od 9:00 do 19:00 na targach...no i tak poza tym,ale wieze zesmy widzieli i pare zabytkow,a tak to zesmy w hotelu siedzieli i na tate czekali:'(najwazniejsze,ze wieczory razem;)...Lece kawke pic,bo Maly zasnal i ja tez zaraz uderze w kimono,jak sie nie napije kawki;)ugotowac cos trzeba,poki Maly Lobuziak spi;)widzialam na innym watku,ze polisia jest znowu w ciazy...pamietacie?!?ona ma synka Mikolaja...to tak na marginesie...ciekawe co tam u jane?!?...Wam zycze Milego Dnia Kobieki i Dzieciaczki:*Fajnie byc znowu z Wami:*

To i ja dziś liste podpisuję :-D

Katy :D fajnie że jesteś :*:* pyscku Ty mój ;-)

Lori noo już mi się marzy piękny okrągły brzunio z dziurką tym razem a nie ogonkiem w środku :-D:-D , i właściwie z kg to 5 nadprogramowych mi zostało ;) .Co do brzuszka to też mam jeszcze ale przez 10 lat skóra niestety się zmieniła i ciało postarzało i ciekawe jak ja sie tego teraz pozbędę :szok:

Truskaffffka ale Ci dobrze luzik masz ze hoho ;-),ale ja teraz chyba kawke sobie wypije bo leje deszcz i pogoda kiepska no i cisnienie niskie :-(

Byłam dziś u ginki ii wszystko dobrze po cc i nastepna wizyta za 6 miesiecy :) co do rany to powiedziała ze lepiej jak wylatuja te resztki niż miałoby sie zbierać w srodku i niedługo powinno sie zagoić ,bo nie ma obrzeku i zaczerwienienia .Co do nastepnej ciąży to mowiła ze jak chce jeszcze to najwcześniej za rok ,ale mi juz chyba ta dwójka wystarczy ;-).Powiedziała ze Oskar do tatusia podobny :sorry2:,no i wychodzi na to ze moje dzieci mają tylko moje nosy :-D

Teraz mały spi a ja z Szymkiem obiad bedziemy wcinac :tak:

a gdzie Jane,Paula ???

Malami - dobrze ze sie ładnie goi :) ... poważnie myślisz o trzecim dziecku? .... ja na 100 % nie chce wiecej dzieci. Mam już komplecik, ale łezka w oku się kręci jak sobie pomyśle że juz ciążowego brzuszka nie będzie. Nie tyle brzuszka co tych ruchów w brzuszku. Z drugiej strony tyle stresu czy wszystko będzie dobrze to ja dziękuję.

biapl - szkoda że sami gdzieś nie zwiedzaliście, takie miejsce to szkoda na przesiedzenie w hotelu.

truskaffka - ciekawe czy Mela będzie raczkować :) ... dobrze pamiętam że Matik na pupie się przemieszczał ? ... najbardziej w pamięci utkwiły mi jego pingwinki :)

ale chmura idzie, burza będzie jak nic. Zauważyłam że nie mogę przekraczać trzech godzin między karmieniami bo mi stanik zaraz strzeli :-p:-p:-p:-p

w jakim wieku dziecko kuma że można potrzymać grzechotkę?
nie mogę się doczekać kiedy będzie bardziej świadoma wszystkiego,bo puki co to tylko cycuś i cycuś :sorry2:

Paula sie chyba na nas obrazila :(
Jane do nas juz nie zaglada :(

dziewczynki tak stosuje inhalacje i psikam do noska mnie sie wydsje ze to przez ząbki ciagle sie nie przebily.

Jak mnie sie nic nie chce :/ ta pogoda mnie dobija u nas juz totalna jesien od tygodnia :( deszcz i wiatr wrrr

reklama
Dzien doberek :-) AXARI - ALLELUJA , la Adusi 1000 latek
MALA MI - rana sie zagoi i bedzie git, a doktorek niech leci jak najdalej od jakiegokolwiek szpitala
LORI - dobrze ze Lila ma apetyt, a widze ze i u Ciebie chlop "podzdy****e" - zdrowka.
Moje dziewcze wreszcie zasnelo, bo wczoraj hulala caly dzien i zasnela dopiero o 23 jak sie sama kladlam, a dzis znow probowala niespac w dzien ale polegla wreszcie, za to w nocy nadal luksusik i spi do 10 :happy2: a ze auto nam sie popsulo i trzeba bylo na nogach mlodego odprowadzac, to ochrzcilam ta przyjemnoscia m, zwlaszcza ze mi ostatnio podpada :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry