reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam się, o ja wyrodna :sorry2::-p

Puzel u mnie jest i jakoś tak nie po drodze mi na forum... :zawstydzona/y: także dla jasności- na nikogo się nie obraziłam :-D

Axa :szok: jak dobrze, że się pojawiłaś i mam nadzieję, że będzie to miało miejsce częściej :tak: Adusia śliczna dziewczyna :-)

Lori
ale masz piękną tą córę! Do zacałowania :*

Truskafffka z Amelki też już niezła pannica :tak: a jaka silna- super! :blink:

Rozia jak ciche dni z chłopem? ;-)
Mój (odpukać w niemalowane) ostatnio coś w miarę grzeczny jest ;-)

LiLuu jak zdrówko Lily? :*

Buziaczki Laski i miłego weekendu :*

reklama
Dzień dobry :-)

My już wstanięte, bo Bianka się wyspała:eek::confused2::eek:
Trzeba będzie się ogarnąć i do ikea skoczyć :-)

Paula tak właśnie myślałam,żeś nie sama i dlatego tak Cię mało :-)
A co do cichych dni, to się skończyły na drugi dzień, ale nadal wisi to między nami, tylko czekam,żeby tym razem to m zaczął rozmowę :-) Ciekawe czy się doczekam :rofl2:

Ja już kawusię popijam, bo o takiej godzinie, to co innego można rozbić ;-) U mnie dziś smutno, zimno i pochmurno...

Miłego dnia babeczki:-)

Ja również się witam

pogoda paskudna ... szkoda że nie mogę z Lilką wyjść na spacer :-(

Moja kochana biedroneczka dała się mega mamusi wyspać. Pobudki co 3, 4 godziny. Ja spałam do 09:00 a mąż ją teraz wybudza bo mnie mleczarnia już boli (znowu 4 godziny przerwy) :rofl2:

Bry dzien

my tez juz wstaly :-) Sukces dzisiaj z tym spaniem no ale Lila obudzila sie o 4 z minutami wyspana :szok: Ae jamprzydusilam :-p I spalysmy do teraz
ja popijam kawe i karmie mojego stworka

Lori mala sliczna ksiezniczka :tak:

Truskafffka a Melka przeagentka ;);););)

milego dnia

Ostatnia edycja:
Lori no właśnie nic szczególnego... z większych rzeczy to pościel, która kosztowała 25zl, a tak to maskotkę sowę i dwie takie malutkie, miseczki i łyżeczki dla Bianki i podusie dla niej i w sumie tyle...

reklama
Truskaffka - boska! i dalej uwazam że jest podobna do Matika :-):-):-) ...... ale faktycznie niezła z niej spryciula i bardzo szybko nauczyła się siadać ! ... myslałam że dziecko samo siada tak koło 7 miesiąca :sorry2:
dzięki, tak tak dzieciaki do siebie podobne, tylko oczęta inne. I Matik w wieku Melki był 1,5 kilo cięższy :-D:-D
co do siadania, mnie też córa nieziemsko zaskoczyła. Młody rwał się do siedzenia jak miał pół roku, ale siadać zaczął jakoś między 7-8 miesiącem.
Rozia czyli moja córa Ci się z kotem kojarzy hihi
W sumie rzadko do Niej mówimy Amelia, było Amelka, a teraz najczęściej Melka, Mela, Luśka i inne różne przydomki w stylu żmijka, wiercipiętek itd :-p
co do rozwoju, to serio nie ma co porównywać, Mati np rozwijał się zupełnie inaczej niż siostra. Bianka od początku mega spokojny egzemplarz, ten typ po prostu tak ma ;) Bianka pewnie woli bardziej skupiać się na konkretnej zabawce, na gadaniu, ruch nie jest taką frajdą. Ale spokojnie, rozbryka się panna i jeszcze będziecie za nią gonić :p
Joanna dokładnie, jak Rozia pisze, doczekasz się a teraz delektuj się swym stanem ;)
Paula no to żeby z tego puzlowania dzieci były :-p
Liluu hehe no czasem trzeba dzieciaka przydusić :p
ja jak mała czasem się obudzi po 7ej, to ją olewam, smoka i lulkę daję i nie reaguję na jej gadanie zaczepianie...i zasypia :-D

Mela dosypia, chłopaki buszują na zewnątrz..
a ja właśnie objadłam się pierogami ruskimi od teściowej i błogo mi:-p

Do góry