reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hejka
u mnie pada od soboty praktycznie cały czas :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: z małym na dwór nie ma jak wyjść i marudzi ....teraz spi ale sie kreci bo cos ostatnio brzuszek go pobolewa :-(i skręca się przez sen :-(
ja mam lenia nic sie nie chce przez tą pogodę ,a starszy uczyć mi sie nie chce !!!
Rozia Truskafffka hehe może i mnie najdzie ochota na brzusio :-D hehe

Lori Lilka jest cudaśna :-) i dobrze ze taka grzeczna ;-)

Rozia mój Oskar tez ma tak od urodzenia ze jak wstanie zje to polezy sobie godzinke i dalej spanie :tak: tylko ten brzuch spokojny sen przerywa

Liluu i jak ważenie????????

Hej:-)

Dawno mnie nie było ale jakoś nie w formie jestem, teraz wraca do normy:-)

Małami miło cię widzieć:-) u nas też pada od samego rańca:no:

Liluu kciuki za ważenie:-)

Rozia jak dobrze że mała nie robi protestów i pije ładnie mleczko z butelki... mam nadzieję że tym razem u mnie tak będzie,bo jak sobie pomyślę ....że następna córa beż cyca się nie obejdzie tyle czasu to:baffled:
Ja mam lenia jak nigdy hihi, a dziś jeszcze zebranie u Majki w szkole ehh

Ostatnia edycja:
Roza dzieki ,a jamtez mam lenia w szczegolnosci do sprzatania hihihi nic mi sie nie chce :eek: Ale co zrobic jak trzeba

zaraz wychodzen juz mam sracz .....ke

Liluu oj trzeba,:no: ja co dzień odkurzam i myję podłogi rano przez psa:crazy: już zmęczona jestem tym, zachciało nam się pupilka.... nosi na kudłatych łapach do domu wszystko zwłaszcza przy takiej pogodzie jak dziś.
Spokojnie:-) będzie dobrze, kciuki.

No ale zmądrzyłam się i jak przychodzi z podwórka toją do wanny i łapy płuczę:-), no ale nie zliczę ile razy dziennie wannę myję hihi

Axa cudna córcia:-D:-D

Witam się i ja w ten paskudny, deszczowy dzień... no, ale takie też musza być ;-)

Roza miałam kudłatego psa (shih-tzu) 17lat więc wiem co czujesz :-) to jest masakra w taką pogodę :tak: naszego też po spacerze do wanny, i ostre mycie podbrzusza i łapek, przez co nauczył się pić tylko z wanny :huh: jak czuł pragnienie, to biegł do łazienki i mruczał przy wannie, a jak nikt go nie słyszał to zaczynał szczekać :laugh2: trzeba było dziada wsadzać do wanny, puszczać świeżutką wodę (odstanej się nie tykał :huh:) i zadowolony pił :laugh2:

Jestem jakaś cofnięta w tą pogodę więc nie wiem co więcej pisać...
Puzel właśnie przed chwilką ode mnie pojechał... ale nie na długo się rozstajemy, bo ja w niedzielę jadę do Niego zaraz po nocce :-p
Poza tym nic nowego się u mnie nie dzieje :no:

Buziaczki dla Was wszystkich Babulce i oczywiście dla dzieciaczków! :*:*

Ja tak na szybko Lily przybrala w ciagu miesisca 250g chyba malo no nie ? Ale trzyma sie swojego centyla to najwazniejsze

reklama
Do góry