truskafffka
Fanka BB :)
nikt nie mówił że będzie lekkoDziękuję Wam za życzenia dla męża, ale bez przesady - 100 lat??? Tyle mam się jeszcze z nim męczyć????
.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nikt nie mówił że będzie lekkoDziękuję Wam za życzenia dla męża, ale bez przesady - 100 lat??? Tyle mam się jeszcze z nim męczyć????
.

z małym na dwór nie ma jak wyjść i marudzi ....teraz spi ale sie kreci bo cos ostatnio brzuszek go pobolewa :-(i skręca się przez sen :-(
hehe
tylko ten brzuch spokojny sen przerywa 

ja co dzień odkurzam i myję podłogi rano przez psa
już zmęczona jestem tym, zachciało nam się pupilka.... nosi na kudłatych łapach do domu wszystko zwłaszcza przy takiej pogodzie jak dziś.

naszego też po spacerze do wanny, i ostre mycie podbrzusza i łapek, przez co nauczył się pić tylko z wanny
jak czuł pragnienie, to biegł do łazienki i mruczał przy wannie, a jak nikt go nie słyszał to zaczynał szczekać
trzeba było dziada wsadzać do wanny, puszczać świeżutką wodę (odstanej się nie tykał
) i zadowolony pił