• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
truskafffko witaj kochana:-) Koope lat mineło...:tak:Weszlam na forum z ciekawości bo nie bylo mnie tu odkąd urodziłam córcię a tu taka niespodzianka. Co u Ciebie?? Pamiętasz mnie ???:-)
:-) noo baa
dopiero co się starałaś o malucha, II kreseczki ujrzałaś no i proszę niebawem Laura roczek skończy :)

no ale tak tak..sama czuję że czas szalony pędzi do przodu. Matik w sobotę skończy 6 lat, a tydzień później Melka 6 miesięcy...szok, jak to zleciało.
Pisz co u was :)

I witam się z wszystkimi w ten chłooodny mokry dzień ehhh

Kurcze dziewczynki Bianka jakis katar załapała :-( Póki co nie jest najgorzej, ale już mi sie z drzemki wybudziła, bo nie mogła oddychać :-( Jadę po inhalator zaraz dla niej... Ehhhh... A tyle udało nam się bez choroby utrzymać ... mam nadzieję,że to tylko taki tam katarek, a nie początek czegoś większego ...

Rozia trzymajcie się, często małej nochala czyść i będzie dobrze. I pokaż jaki inhalator kupisz, bo też chcę kupić-ale tak żeby służył i małym i dużym.
Liluu też myślę że jest oki-jak Roza pisze, najważniejsze że Lily swojego centyla się trzyma.
Joanna kciuki zaciskam, żeby maluszek ładnie odsłonił co chowa między nogami ;)
MałaMi marne pocieszenie, ale po trzecim miesiącu będzie dużo lepiej z brzuszkowymi sprawami. To się mogą zebiska zacząć haha nie ma lajtu:eek::rofl2::-p

Oj dziewczynki jak kazda mama sie martwie ;-) Lily jest pogodna rozrabiara wiec nie mam sie za bardzo czym martwic ale zawsze serce matki zadaje zbedne pytania ;-)

A dzisiaj Lily zaczela raczkowac na czterech a nie jak wąż :-D Z tym ze tylko kilka razy stanela i poczlapala ale zawsze ta radosc jest z nowych umiejetnosci a wczoraj wieczorem sama usiadla :tak: Dzisiaj tez juz sama raz usiadla tak ze mama dumna z corci no i tak jak pisalam 3 zebiska na raz wychodza wszystkie jedynki w natarciu i gorne dwojki tez :szok: Zaraz wkleje kilka zdjec na grupe :)

reklama
Dzień dobry :-)

U nas nocka nawet ok. Bianka obudziła się przed północą i jak zaczęłam jej czyścić nosek, to się wybudziła, a później było jej za gorąco, bo ją kołderką przykryłam i nie mogła zasnąć. Dopiero jak ją samą poszewką przykryłam, to spala do 8 :-) Katar nadal jest, ale dajemy radę :-)

A u Was jak??

U nas słońce wychodzi :-) I teraz nie wiem, czy wychodzić z małą na spacer czy nie... Co myślicie??

Miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry