• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej dziewczyny :-)
Wczoraj probowałam pisac do was z tel ale cos mi szwankuje musze po ustawaic.
My nie mamy zupełnie na nic czasu Bartuś jest bardzo towarzyski i potrezbuje wiele uwagi , a najgorsze jest to , że nie chce wogole spac w dzień, w nocy jest ok a w dzin spi dwa razy po 40 min i nie da rady nic zrobic.
Przepraszam ze tak dlaugo sie nie odzywalam , ale obiecuje , że sie poprawie. Tak ogolnie jest super , nadal nie moge uwierzyc , że mam juz to swoje wielkie szczescie przy sobie. Mój maly glodomorek wazy juz ponad 4kg. 12 pazdziernika robimy chrzciny :-) Wiec rozgladam sie za ubrankiem dla bobasa:-) ciezki wybor bedzie:sorry:
Pozdrawiamy Was wszystkich bardzo goraco i życzymy aby jeszcze choc na chwile wrocilo słoneczko do nas a jesien niech jeszcze poczeka!

reklama
truskaffka - jakbym nie zobaczyła tego na własne oczy to bym nie uwierzyła :-):-):-) braaaaaaaaawo dla zdolniachy !!!

ewirut - no to faktycznie aktywne dziecko Ci się trafiło :) ... jakei ubranka są w twoim typie? może cos doradzimy.

Rozia - i jak tam testowałaś inhalator?

Paula - ja też zawsze szczypior byłam, całe życie rozmiar xs, teraz mam M i nie mogę na siebie patrzeć. Czuję się jak wieloryb, nie mam w czym chodzić.

Joanna - no napisz jak tam po wizycie. Umieram z ciekawości czy różowy kocyk był trafiony :-)

Liluu - no to chyba juz Lilinaki mją tak z wagą.

my dzisiaj mieliśmy pierwszą wizytę u pediatry i Lilka troche mało przybrała. Za tydzień do kontroli. Mam nadzieje że będzie większy przyrost. Już jej nie dam tyle spać.

LORI - my z Anetka tez walczylysmy chyba ze 3 m-ce ale mala uparciula za nic nie dala sie wybudzic w nocy na karmienie bo wolala spac, ale jakos po kilku tygodniach ruszyla z kopyta :-D
DZIAMA - jak sie pojawisz to zapraszam do galerii na grupie - niespodzianka :-D wiem wiem :szok: jestes w szoku ze wreszcie sie zmobilizowalam :-D

jestem
a wiec.........:)dziewczynka:).....!!!!!!!!!!
trzecia corcia:-) :)
m lekko rozczarowany.
.jak dzwonilam to myslal ze go podpuszczam wiec polazlam na zakupy:):):):) :-):-) i kupilam recznik i rozek dla dzidzi ROZOWY..:):):):)
wiec jak wrocil z trasy nie mial juz watpliwosci..
najwazniejsze ze wszystko ok..wazy 400 g :eek:
poogladalismy z kazdej strony:)
gin wydrukowal mi zdjecia profilowe :) do albumu rodzinnego:):)
juz sie zakochalam w corci:)
teraz moge szalec zakupowo:):)

Joanna super, to można rzec że będzie w domu mocne babskie grono hihi:-):-):-):-) a tatuś na zięciów poczeka i też będzie dobrze ;)
pogłaszcz laleczkę z brzuszka :) niech dalej zdrowo i pięknie rośnie :tak:

Lori dziękuję, nas też mała bardzo zaskakuje:-)

Sorki dziewczynki,że sie dziś mało udzielałam, ale pół dnia miałam koleżankę,później obiad, później zakupy, kąpiel małej i dzidzia zasypia, a ja mam chwilkę dla Was :-)

Lori przetestowany, tylko Bianka płacze, bo boi się dźwięku... Mam nadzieję,że się przyzwyczai, a jeszcze lepeij jak długo ie będzie nam potrzebny ;-)

Joasia no to gratuluje córuni :-) Może jeszcze się jednak okazać,że to chłopak, ale najważniejsze jak piszesz,żeby zdrowe było :-)

Truskafffka niemożliwa jest ta Twoja Amelka :-)

Lori wrócisz do swojej wagi, nic się nie martw :tak: skoro wolisz siebie w XS to będę trzymała kciuki abyś powolutku zbliżała się do tego rozmiaru ;-)
Ja też raczej z tych XS (zwłaszcza górna część ubrań :-p) jeżeli chodzi o dół, to zdecydowanie S :-) ale też siebie taką lubię :cool2:
Jak tam Lilianka się miewa? Starszy braciszek się spisuje? :-)

Joasiu
o jaaaacieeee :-) Moje gratulacje :* ale będzie przewaga płci pięknej w domku ;-)
A co do męża..... to jeszcze może zadziałać z syneczkiem w przyszłości :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry