• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam
dzis mialam troche latania..ale juz w domu po obiadku..corcie w pokojach udaja ze lekcje odrabiaja :-):-) a ja ogladam Porodowke i odpoczywam:-):-)

Rozia- corcie usg nie widzialy..bo jednak nie pojechaly z nami

Roza- wizyta udana a ja duzo spokojniejsza ..choc mysl o porodzie jakos przeraza..

truskaffla - co do imienia myslalam Lenka..ale to jeszcze moze sie zmienic.

Paula - nie tylko corcia rosnie...ja tez :-):-):-)

zaraz sprobuje wam wrzucic fotki przez tel..tylko rozszyfruje bo bb mam w tel jako aplikacje..

rany bomba ale nas pogoda rozpieszcza! bosko jest, ciepełko, słońce...dotleniliśmy się wszyscy:tak:
pranie schnie na zewnątrz, pościel się wietrzy..po obiadku, młody poprawił serkiem i stwierdził że musi odpocząć:laugh2: mała śpi, a ja znów z kawka:laugh2:

Joanna imię super:tak: i jak Ci zgrabnie z brzuszkiem :D chyba wszystkie kg idą w brzuch ;)
a córcia kochana maleńka, rączka przy buźce..słodziaczek

No i jak ładnie rośnie nam królewna :-) Powiem Wam,że też mi się trochę tęskni za brzuszkiem,ale z drugiej strony nie potrafię sobie wyobrazić jak to bedzie z drugim dzieckiem... Wydaje mi się,że kocham Biankę tak bardzo,że nie potrafiłabym kochać tak drugiego dziecka... Wiem,że to absurdalne, ale nie potrafię sobie tego wyobrazić...:baffled: Czy Wy też tak macie/miałyście??

Rozia wierz mi, dokładnie wiem co czujesz. Miałam takie same obawy, chciałam drugiego dziecka, ogromnie się cieszyłam jak nam się udało zaciążyć, ale nie mogłam pozbyć sie tego strachu.. czy malutką będę umiała taką sama miłością darzyć. Mati wypełniał cały mój świat.. dokładnie tak jak piszesz, kocham go tak bardzo że miałam wątpliwości czy drugie będę umiała kochać równie mocno...i wiesz co? zupełnie niepotrzebny ten stres, to niesamowite, ale miłość i do jednego i do drugiego jest czymś tak naturalnym, podzielnym.. po prostu kocham moje łobuzy obydwa nad życie ( i trochę miłości nawet dla D zostaje :p)
Zobaczysz przyklaśniesz mi piateczkę jak będziesz miała już swoją kochaną dwójeczkę:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry