• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello :-)
Pogoda dzisiaj cudna!!!!!
Byłam w sklepie, bo w sobotę wreszcie po ponad roku spotykamy się we 4 z przyjaciółmi :szok: i ja jestem odpowiedzialna za napoje :-D Ile ludu w Kauflandzie było, normalnie jakby przynajmniej z miesiąc sklepy miały być pozamykane :oo2: I Ci wszyscy ludzie, którzy staranowali by człowieka wózkiem.... Wrrrrrr nienawidzę! :wściekła/y: Jakby oczu nie mieli normalnie i mózgów...

Marysiu hahahahahahhaha :-D:-D:-D Myślę, że LiLuu przyjmie takie zaświadczenie :-D

Miłego Dzionka :*

reklama
Marysiu usparwiedliwione masz :-p

Paula daj spokoj z tymi zakupami i ludzmi wrrrr ja tez nie nawiedze zakupow przez to :oo2::oo2::oo2:

A u nas pada deszcz buuuuuu my z Lilusia w domku a tate wyslalysmy na zakupy hihihihih

Sorki za nowy post, ale nie moja wina, że nikt nic nie pisze :-D
Jak dla mnie Halloween jest niezbyt trafionym "świętem" i go nie uznaję, jestem zdecydowanie za tradycją- Wszystkich Świętych, aleeeee nie mogłam się powstrzymać :-p

1383781_581924111857338_577269560_n.jpg

Załączniki

• 1383781_581924111857338_577269560_n.jpg
    1383781_581924111857338_577269560_n.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 37
Paula bo ten kraj jeszcze nie zdarzyl sie zachlysnac tym swietem jak innymi np.walentynki :-) Po drugie jak pisalo na fb jest nawet akcja : jestem wierzacy- nie obchodze halloween :-p Tak to chyba szlo czy cos jeszcze trzeba napisac nie sadze.

A Halloweenik super :-D

Witam :blink:

Katrina też o tym pomyślałam jak go zobaczyłam :-D Dobrze, że mamy swoje prywatne halloweenki
:-p

LiLuu widziałam właśnie tą akcje :tak: a znajmy wczoraj dodał na FB takie info: "Halloween nie ma nic wspólnego z zabawą i niewinnymi przebierankami. Jest najważniejszym świętem w kalendarzu współczesnych satanistów. W wierzeniach Celtów wystawianie przed domem wydrążonej i podświetlonej dyni lub czaszki podczas nocy Samhain (31 października) oznaczało oddanie czci demonom i potępionym duszom oraz oddanie się im "pod opiekę”.

Miłego Dnia :*

Dla Wszystkich Naszych Bliskich i Tych o których nikt nie pamięta...
Zobacz załącznik 591605

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry