• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ale tu dzis fajnie :) hurrra

paula powieksz czcionke bo jo slepo jest :-D;-)

Co do tego wielkiego dnia to ja bym szybciutko kosciol,zzalatwila i od razu sale a potem macie luz i tylko pieniazki zbierac co do daty bardzo fajna :-) Ale dla mnie czerwiec nie byl laskawy ja mialam slub 14.06 roku nie pamietam chyba 97 raczej tak.

Byalam dzis na zakupach co by se namioty kupic i okazalo sie ze namioty juz za male i trza spadochrony kupic buuuuuuu
lece bo ma ryczy

reklama
Liluuu ja mam tez namioty, tylko Ty masz fajniej, bo u Was takie rozmiary ogólnie dostępne, a u nas jeszcze to problem jest... Chyba,że takie angielskie lepsze firmy, ale to cena też zabija...:baffled:

Lilu,nie uwazam ze wywolalas burze,bo zadnej burzy nie bylo.a jesli to,ze napisalam,ze po prostu nie masz racji z ta cesarka tak cie urazilo,to sory.ja napisalam co wiem,bo sama bylam w takiej sytuacji.przykro mi,ze tak cie draznie.myslalam ze forum i ta grupa sa po to zeby pisac,wspierac sie,sluzyc rada,pocieszyc,odpowiedziec na pytania.ale widocznie sie mylilam...

Ostatnia edycja:
LiLuu głupolu Ty, kasz spadochron, co Ty gadasz :laugh2: Popłakałam się ze śmiechu :rofl2:
No właśnie zważając na naszą sytuację myślę, że kościół to priorytet, a później tak jak mówisz Ty i Rozia wziąć się za salę, bo teraz jeszcze są miejsca na 2015 bez problemu, ale pieron wie co się stanie
:nerd:
Ja wybierając czerwiec zasugerowałam się rodzicami, bo oni też mieli w czerwcu tyle, że pierwszego i mam nadzieję, że będzie u mnie tak łaskawie jak i u nich… Zresztą Puzlowi też pasuje 6.06, bo pewnie chce zapamiętać
:laugh2:
Aha, a czcionkę mam taką jak wszystkie, tzn. każdej rozmiar wyświetla mi się taki samo, ale mogę powiększyć
:tak: no problemo :-p Tylko podajcie rozmiar, bo mi naprawdę wyświetla się każda bardzo dobrze widoczna... ;-)

Jak już mowa o zakupach to też byłam wczoraj, kupiłam 2 koszule, bo po poprzedniej pracy wszystkie wyglądają jak wyglądają
:hmm: W ogóle jest tyyyyle pięknych rzeczy, ale niestety drogich :baffled: Mi naprawdę rzadko tyle rzeczy się podoba, ale tym razem to był szok, brała bym wszystko :laugh2: a wyglądałam tak :szok: jak weszłam do każdego butiku :rofl2:

Rozia szczerze powiedziawszy to nie chce mi się robić zdjęcia :laugh2: ale poszukam na necie, a jak nie to może jak będę u Puzla to robię i wstawię, bo tam mamy lepszy aparat :-p
Zapraszam na wspólne zakupy w takim razie :cool2:
A tak nawiasem, jak Ty widzisz moją czcionkę? Bo prowadzę badania
:-) Bo to jest ten domyślny rozmiar, który ustawia forum...

Aha i ja też nie lubię zakupów mimo wszystko
:baffled: idę jak już muszę... a czasami zdarzy się tak jak tym razem, że wszystko mi się podoba :sorry:

dziewczynki od rana ręka mnie napierdziela w łokciu ( staw), a teraz już normalnie czuje jak mi promieniuje do dłoni, macie jakieś domowe sposoby na to?? Takie drętwienie (na zmiane pogody czy co ) ... Normalnie już szału dostaję ...

edith..
Paula normalnie ją widze, tylko ona inna jest i może przez to Liluu niewygodnie się czyta :-) Paula ja mam jeszcze ten problem, że może i mi się cos podoba, tylko na mnie to w ogóle nie leży... Przede wszytskim chodzi mi o góry, bo doły to ok, ale przez duży biust mam problemy z kupieniem czegos w czym wyglądam ok...

Ostatnia edycja:
reklama
Rozia ja proponuję dać po dupsku LiLuu i Roszpunce :laugh2:
A tak poważnie to nie wiem... jak masz Alpę albo Amol to może posmaruj...? :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry