• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

To mnie jeszcze bardziej rozboli, dziekuję bardzo, sama sie tym zajmij :-) No problem w tym,że nic w domu nie mam :-( Muszę chyba jakis benghay kupić tak na wszelki wypadek... Tylko nie wiem czy rozgrzewac to czy jak...

reklama
Rozia :rofl2::laugh2:
Kurcze sama nie wiem, czy można to rozgrzewać, ale my w domu jak kogoś bolą stawy albo po prostu kości, to smarujemy właśnie Alpą, Amolem albo takim olejkiem który dostaliśmy od cioci ze Stanów- wszystkie są rozgrzewające i jeszcze nikomu nie zaszkodziło, więc wychodzi na to, że chyba jednak można :-p

Paula chętnie bym pokazała, ale oczywiście na stronie ccc tych kozaczków nie ma :p
na koturnie, wysokie, do kolana...piękne są haha

No Liluu nie świruj ;) żadnej burzy nie ma:-p

Roszpunka nie mylisz się, właśnie po to jest forum...no też czasem od tego żeby kopniaka na uspokojenie dać :-p

Rozia niestety nie pomogę, jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś fastum żel...

Rozia tak mi jeszcze przyszło do głowy, że jak kiedyś kostkę skręciłam to mama mi zrobiła kwaśną wodę i obkładałam ściereczką zamoczoną w roztworze.... Może zrobisz sobie coś takiego?

Truskafffka oj to szkoda :-( ja właśnie też szukam koszul żeby Rozi pokazać, ale też nie ma :baffled:

Rozia można kupić specjalne tabletki w aptece, albo po prostu zakwasić wodę octem i tak okładać :tak: Działa uśmierzająco, a dodatkowo świetnie ściąga opuchliznę :blink: My tą wodę lekko podgrzewamy, i oddajemy octu, ale później okładamy już zimną jak ostygnie, nie podgrzewamy ponownie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A własnie tak sobie pomyslałam,że kiedys mama mi z octem robiła jak nie było w domu altacetu... tylko że zwykle to jak jakis uraz miałam, jak trenowałam...a ja octu w domu nie mam... Chyba,że balsamiczny :-) Ale może sobie termofor przyłoże ..

Ostatnia edycja:
Rozia no niby ta woda z octem jest na opuchliznę i stłuczenia, ale myślę że nie zaszkodzi na Twoje bóle... ;-) chociaż nie wiem jak z octem balsamicznym :-p
Ratuj się termoforem kobieto w takim razie :-)
Co trenowałaś?

Wszystko :-)
Ale tak na poważnie, to przez 9 lat trenowałam piłkę ręczną, jednocześnie przez rok koszykówkę i przez chwile siatkówke, ale tu kręgosłup odmawiał mi posluszeństwa...Generalnie lubiłam sport..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry