• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No rozsyłałam wszędzie, ale do Ciebie w miarę blisko, to szybko doszło ;-)

Jestem skazana na kawę parzonkę :-9 W domu nadal brak rozpuszczalnej, a i mleko wyszło :-( Ale muszę się kawy napić ...

reklama
Bry wieczor

hihihihi u nas ciemno bo pada to pisże wieczor hihihihihi

dziekuje wszystkim,ktore tesknily za mna :tak: Ciesze sie ze mam na kim polegac :rofl2:
Z wiadomych wzgledow nie odpisze dzisiaj bo duzo tego jest z czego bardzo ale to bardzo sie ciesze :)

paula toja czcionke ja widze tak jak dla mnie i Katriny za male hhihihi i ja nie czytam z tela tylko z tabletu

kurcze musialam dzis kupic nowa pralko szuszarke bo stara 2 lata ma hihih ale chciala mnie poslac z torbami jak rachunek za wode przyszedl :baffled:Ntakie oczy mialam :szok::szok::szok: Prawie 10 kubikow wiecej niz normalnie gdzie przez polowe tego czasu rozliczeniowego mialam jedna osobe mniej w domu wrrrr tak ze dzis zmienilam na wodooszczedna hehehe kosztowala mnie w cholere kasy ale jak to mowia zwroci sie z kolejnym rachunkiem za wode
a swoja droga to te pralko suszarki ciagna w cholere wody :baffled::eek: Ja teraz kupilam co pobiera cos kolo 60l w jednym cyklu a w domu mam co 150 l pobiera

sie rozpisalam
kocham was wszystkie i powiem wam ze bylo mi bardzo ale to bardzo smutno bez was caly ranek :-D:-D

Dodalam na g zdjecia przykladow postow dla pauli ale cos niewyrazne tyle ze widac roZnice moim zdańiem :-p

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Liluu to trzeba było wejść, a nie czaic się:-) a z ta pralko suszarka to nieźle piją ....[/Qed

edith...

Sorki za post pod postem, ale pisałam z telefonu :-)

Liluuu śmiałam się kiedyś z Ciebie, a dziś to mnie Bianka kawą załatwiła :eek: Dobrze,ze większość poszła jednak na podłogę... Bo ja parzonkę piłam... Zapominam,że ona juz sama siada w lóżeczku, a wtedy bez problemu sięga do oparcia łóżka, na którym dośc często cos stawiam... Muszę się tego oduczyć...

Ostatnia edycja:
Rozia- nie patrzylam dokladnie w gazetke tak tylko przewertowalam...za to moj psiak sprawdzal jakosc bordowej wloczki:-P:-P i powiem wam ze placze sie :-):-):-)

u nas znowu Lenki i Natalki nie ma w rodzinie..Laura jest..ciezko mi bedzie 3 przeglosowac bo m i corcie sa za Natalka

Truskaffka- ja mam nadzieje ze corcia w brzuchu sie wyskacze a pozniej bedzie grzeczna..fajne te twoje kozaczki..

Paula- ja na tel mam lekko pochylana ta twoja czcionke..:-P

Lilu- wracaj :-(

ja niedawno z randki z m wrocilam...corcie zostaly w domu a my sie wyrwalismy......:-):-):-):-) do biedronki...:-P:-P:-P bo lodowka pusta...a ze najczesciej jezdza z nami corki to m sie nabijal ze na randke mnie zabral..:-):-)
dowcipnis:-P:-P

Liluu- i super...to juz sie nie chowaj..:-):-)
moj m ma ostatnio pomysly:-P

a kurier dzis tez nie dotarl..chyba sciemniali ze paczke wyslali..a ja juz plsny na weekend mialam- chcialam poukladac posegregowac rzeczy dla mnie i corci a tu d....trzeba czekac pewno pod koniec tyg dojdzie...a tam..:-(

Marysiu,ja sie nie nakrecilam,o nie,nie napisalam nic zeby kogos obrazic czy urazic.po prostu napisalam co ja wiem na ten temat.wpadam tutaj co wieczor zeby poczytac co u was,nawet jak nie pisze.no i dowiaduje sie,ze tak bardzo dzialam jej na nerwy.przykro mi z tego powodu,ale nie mam zamiaru przepraszac,bo nie mam za co.odpuszcze sobie to forum,nie bede dreczyc jej swoja osoba,jesli jej w ten sposob ulze.dzieki dziewczyny za 2 wspolne lata tutaj. :-*

Jejku Roszpunka daj juz spokoj
nie chodzi mi o to zebys z tad uciekala :no: mnie tez nie zawsze podoba sie co ktos inny pisze ale nie pisze dosadnie o tym
tak jak pisalam pisze o tym co wiem bo sama przeszlam lub gdzies wyczytalam to wszystko a z drugiej strony to. Nie ladnie nas podczytywac i nic nie pisac :-p:laugh2: Bawisz sie w szpiega :laugh2::laugh2::laugh2:

Moze dajmy se po razie to nam obiem przejdzie :eek: Obiem? Obojgu ? Jak kto woli

reklama
Rozia dziękuję bardzo za słońce :*

LiLuu ale ona jest taka jak wszystkich rozmiarowo
:huh: Już nie wiem co robić hahahaha :laugh2: Zaraz pędzę zobaczyć te moje posty na G :tak:
Co do pralki to ciesz się nowym sprzętem, ja lubię wszystko co nowe, ale to chyba jak każdy
;-)

Joasiu pracuję nad tym, tak aby każda była zadowolona
:-) i żebym nie musiała rozdawać okularów do moich postów :laugh2:

Roszpunka weź się nie baw w przyczajonego tygrysa i ukrytego smoka, to moja broszka
:laugh2:;-)

edit.:

A jak nie jest pochylona to jest OK? Bo w sumie jak obejrzałam zdjęcia to trochę rożni się od reszty, ale raczej nie rozmiarem, a pochyleniem ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry