• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hello :-)

Rozia tak jak Ty przy bucikach, tak ja wczoraj padłam jak oglądaliśmy film i jak zwykle nic z niego nie wiem :laugh2:
A co do chłopa... no to tylko chłop :rofl2:

LiLuu jak praleczka się sprawuje? Nacieszyłaś się już? ;-)

Katrina ogromne gratulacje :-):cool2:

Miłego Dzionka :*

Rozia ja w ogóle nie lubię gotować :baffled: Mam nadzieję, że mi się kiedyś odmieni :-p Aleeeee dzisiaj Puzlowi zrobiłam Dzień Dziecka od gotowania i zrobiłam ziemniaczki z masełkiem, jajko sadzone i pomidory z ogórkiem i cebulką- może mało niedzielne, ale mieliśmy ochotę :tak:

Ma któraś może jakieś info od Pameli? Bo coś dawno się nie odzywała... na FB też Jej nie widziałam... :-(
A cóż tu taki spokój? :szok:

Paula tez dziś o niej myślałam... Martwi mnie,że jej tak długo nie ma...

Bashi doskonale Cię rozumiem... A najlepiej jak człowiek siś nastoi nad tymi pierogami, a później m sie obrazi i nie je :-D:-D:-D Zawsze sobie wtedy obiecuje,że więcej nie zrobię :-D:-D:-D Na szczęście rzadko tak się zdarza ;-)

A ja wlasnie zrobilam gulasz z karczku z kasza gryczana plus ogorek konserwowy :tak: Mniam

tak to jest z tym gotowaniem niestety ja tez czesto trace pomysly na obiad to raz a dwa nie zawsze Lilka pozwoli mi ugotowac

a co do pameli to tez nie mam do niej namiarow :(

Ostatnia edycja:
Rozia haha tez to znam..wiec moj m zawsze mi wypomina jak to fajnie bylo w Polsce na wakacjach tyle jedzenia polskiego it'd a teraz tylko odlicza do swiat bozego narodzenia kiedy to jego tesciowa przyjedzie Bo ja taka nie dobra zona jestem I polskich potraw nie gotuje dla niego :D

Bashi niech se sam gotuje jak mu sie chce :-p
Ja tam sie nie przejmuje mamczas to gotuje nie mam nie gotuje :-D mam ugodowego chlopa :tak: Ale jednak staram sie zawsze ugotowac chocby dlatego ze ja tez lubie zjesc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry