• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Bashi a gdzie pracujesz? Czym sie zajmujesz

paula zapomńialam wczesniej napisac ze praleczka miodzio :) a najwazniejsze z czego sie ciesze to jest to ze w komcu widze czas pozostaly do konca prania jupiiii tego mi brakowalo zawsze w pralkach teraz przynajmniej moge spokojnie zaplanowac dzien bo jezeli mam 5.5 h prania z suszeniem to wiem kiedy musze wrocic do domu :) a do kiedy u puzelka jestes?

Jak minela,wam niedziela?

reklama
Ja pracuje w szpitalu na oddziale z noworodkami...takie drobne kruszynki widuje codziennie ze az mi sie wlasnej zachcialo... ;)
moja niedziela byla przy lepieniu pierogow ruskich no I polowe przespalam... ;)))

ALOHA Laseczki :*
Co ja pierwsza??? :szok:

Bashi czy został chociaż jeden pierożek dla mnie? :sorry::-p:-)

Rozia LiLuu
mam nadzieję, że u Niej wszystko w porządku...

Rozia Twój mąż jest jedyny z obrażaniem się „na jedzenie” :laugh2: Mój by nie dał rady nie zjeść :-p Chociaż w sumie On częściej gotuje ode mnie :zawstydzona/y: ale tak czy siak, no nie potrafił by powiedzieć NIE jedzonku :rofl2:

LiLuu sama robisz ogórasy? :confused:
O no to super praleczka, a ta funkcja na prawdę przydatna :tak: bo niby w pralkach jest określony czas prania, ale co z tego, że człowiek zapomni spojrzeć, która właśnie jest godzina i kiedy skończy prać...
U Puzelka jestem do piątku, później jedziemy do mnie na weekend, bo mama robi imprezę imieninową, w poniedziałek mamy zamiar wybrać się do kościoła w końcu, bo tylko zwlekamy jak narazie i myślę, że w poniedzialek też wrócę do Puzla na kolejny tydzień :cool2: a na weekend znowu do mnie, bo kuzyn robi urodziny i 10 rocznicę ślubu :-) Masakra z tymi imprezami u nas w listopadzie :laugh2::szok:
Nasza niedziela jak zwykle KANAPOWA ;-) A nie... przepraszam byliśmy w sklepie, bo dzisiaj wszystko pozamykane i trzeba było kupić co najpotrzebniejsze, bo lodówka świeciła pustkami :tak: ale o dziwo było spokojnie, chyba pełne szaleństwo zakupowe odbywało się w piątek czy sobotę :-p w tedy to pewnie można załapać uszczerbek na zdrowiu, będąc staranowanym wózkiem przez jakąś wygłodniałą babcię :laugh2:

Katrina uuuuuu to będziesz teraz zasuwała auteczkiem :-)

Miłego Dzionka Babulce :*

Paula no niby kazdy program ma okreslony czas ale nie tylko zapomnisz spojrzec na zegarek ale za kazdym razem wkladasz inna ilosc prania to tez zmienia czas prania

dzien dobry tak wogole

Bashi hehehe taki glodomor ze sie nie podzieli ?:-D A co tam robisz ? W tej twojej pracy ?

paula ruszajcie do tego kosciola :angry::-D Bo wam termin z przed nosa sprzatna

A ogorki niestety kupne nie moge robic bo nie mam miejsca na przechowywanie ich :(
rozia a ty gdzie?

milego dnia

dzień dobry :-)

Liluu my wstałyśmy o 10, to dopiero teraz wpadam, bo trzeba było coś zjeść :)
Znalazłam sposob na tego mojego małego skrzacika :-) Wstaje o 7, dostaje butle, a później ją biorę do siebie i zasypia po jakimś czasie :-)

Ja to muszę sprawdzać w instrukcji ile trwa czas prania na danym programie,więc zwykle puszczam i po prostu czekam...

Paula to Wam fajnie z tymi imprezami :-) Przynajmniej sie nie nudzicie :-)

Bashi no nie diwię się,że zachciało Ci się swojego bobasa ;-)

Miłego dnia :-)

Rozia moja tez wstala przed 7 bo tatus do pracy wychodzil to nas obudzil :angry::crazy: Ale ja przytulilam i nie pozwolilam sie jej na brzuch obrucic to zasnela po kilku minutach :laugh2: Bo jak sie na brzuch obruci to juz koniec spania zaraz sie podnosi i idzie sobie :-D

reklama
Ooooo prosze super praca tylko musi byc ci cizeko skoro nie masz dzieci to nie bardzo sie wie co i jak ;-) Ale jak juz sie postaracie o swojego skarbka to bedzie ci duzo latwiej. A gdzie konczylas szkole tu czy w pl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry