P
Paula~
Gość
Melduję się :-)
Ale z Was są wariatki
tak się składa, że papieru śniadaniowego nie posiadam, bo jakoś nie potrzebujemy, nikt nie zabiera kanapek do pracy
Także daję głowę, że to do pieczenia
A jestem taka, że przyznałabym się od razu choćby to był papier toaletowy
Jestem taka, że do wszystkiego się przyznaję i nie przejmuję się czy to obciach czy nie
Ale dopatrzyłam się, że to firma "kogucik"- ja jej produkty nazywam "z palcem", bo to taki jakby wyciągnięty kciuk... w sumie produkty mają tanie i nie powiem, bo fajne, ale jak widać papier iście do d**y 
Obiadek mi się udał, obżarliśmy się jak nie wiem
a jak u Was? Bo widzę, że u jednej praca wre (LiLuu), druga jeszcze nie zaczęła (Bashi) :-) a reszta?
Ale z Was są wariatki
tak się składa, że papieru śniadaniowego nie posiadam, bo jakoś nie potrzebujemy, nikt nie zabiera kanapek do pracy
Także daję głowę, że to do pieczenia
A jestem taka, że przyznałabym się od razu choćby to był papier toaletowy
Jestem taka, że do wszystkiego się przyznaję i nie przejmuję się czy to obciach czy nie
Ale dopatrzyłam się, że to firma "kogucik"- ja jej produkty nazywam "z palcem", bo to taki jakby wyciągnięty kciuk... w sumie produkty mają tanie i nie powiem, bo fajne, ale jak widać papier iście do d**y 
Obiadek mi się udał, obżarliśmy się jak nie wiem
a jak u Was? Bo widzę, że u jednej praca wre (LiLuu), druga jeszcze nie zaczęła (Bashi) :-) a reszta?
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jutro przylatuję na gołąbki :-)

K.u.r.w.a noz ja piernicze krew mnie zalewa i po co ? Albo o co? Mialam takie nerwy podczas robienia tego obiadu ze poszlam po bandzie