• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ok dziewczynki ja uciekam do salonu jabluszka bo mi ladowarka przestala dzialac i zaraz bede bez tela :baffled: Skurczybyki zablokowali wszystkie nie firmowe urzadzenia nawet usb musi byc org wrrrrr teraz dopiero czeka mnie wydatek och ale jestem zla

reklama
A ja uwielbiam do tej pory kaszę mannę :-) Ale taka normalna, a nie te kaszki dla dzieci, bo one strasznie sztucznie mi smakują :-(

My w sklepie byłysmy zakupy na obiad zrobić :-) Dziś jarzynowa, bo mam ochotę na zupkę :-)

Rozia czyli za chwilę pokrywki będą podskakiwały, co? :-)
Ja wczoraj zrobiłam zakupy i dziś cannelloni z mięsem mielonym pod beszamelem :-p Mam nadzieję, że mi wyjdzie :tak:

Czesc dziewczyny ;) no dzisiaj to ja poszalalam z tym spaniem chyba :D ale tutaj widze rozmowa sie kreci ;) pogoda okropna jest wieje I pochmurno I prawdopodobnie ziemno tez..mialam plan isc do Lidla po gwiazde betlejemska (kwiat) bo maja po 1 £ od dzisiaj...ale chyba nici z tego beda..

Bashi witaj
paula tak poblokowali zeby orginaly kupowac np kabel do ladowarki ktory zarazem jest kablem usb do kompa :baffled:

Kurcze dopiero wrocilismy ze sklepu wrrr kabelek kupiony nie wspomne ze na ebay mialaby, takich 7

lilka dopiro teraz obiad zjadla chociaz raz ze smakiem no ale od sniadania az do teraz byla bez papu
lece ja uspic i odpoczac

reklama
Liluu to może to jest sposób na Twoją Lilkę, żeby jadła wszystko grzecznie ;-)

My po obiedzie, Bianka dzis ślicznie zjadła :-) Widać,ze te zęby jej przeszkadzały :-0 Albo po prostu tak świetnie gotuję :-D:-D:-D Młoda śpi, a ja za szydełko się wezmę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry