• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu też mamy tą ważkę :-) Bianka bardzo ją lubi i tańczy do niej :-)

Bashi to jesli już coś bierzesz, to niech to będzie paracetamol... Bo to w razie czego możesz w ciąży brać...

Marysiu jesli o mnie chodzi, to tez sie nie staram i nawet dawno na enpr nie zaglądałam :-) A Ty co, planujesz nastepne ?? :-)

Witam i ja

wczoraj i ja na bb nie mogła się dostać...widać jakieś problemy techniczne
dziś się lenię:cool2:
D wczoraj wieczorem zrobił żurek ..więc obiad mam z głowy, porządki też.. :p
za to po południu misja ...prasowanie:-p

Rozia buciki śliczne:tak:
Mam identyczne zdjęcie śpiącego małego Matika:-D dzieciaki mają pomysły:-p

Liluu, Rozia no cuda te wasze dzieci:-)

Truskaffka ty się lenisz??!:szok: no nie wierzę :-p

Ja dziś za to obrotna że hoho, chyba za wczoraj:-)
Jak byłam po Maję to zajechałam do sklepu dziecięcego i kupiłam pościele, prześcieradła, kołdrę i kocyk....no i Maja nie byłaby sobą żeby mnie nie próbowała naciągnąć na lalkę MonsterHigh - ale nie uległam.. w domu ma je 3 i faceta do tego:tak:
Teraz sobie siedzę i piję Inkę z mlekiem i pierniczki wcinam:tak:, a Wy pewnie obiady szykujecie??

Ja mam zupke z wczoraj, a na drugie makaron z pomidorami, więc za wiele do szykowania nie mam :-)

Kupiłam włóczkę i teraz będę czekać na jej przybycie :-) Muszę czapkę Biance na zimę zrobić :-)

Roza tylko tam nie przesadzaj z tymi pracami domowymi ;-) no i fajnie wyprawkę organizować :-) Czyli co, wózek tylko został?? A macie juz jakis model wybrany??

Roziu no został wózek, ale muszę się wybrać do większego sklepu, bo ja lubię dotknąć pojeździć, ale modelu nie mam wybranego:baffled:, ale napewno nie musi być super lekki bo mam tylko dwa schody do domu:-) fotelik też mam i dobrze by było aby dobra spacerówka później była i w dwóch kierunkach jazdy. zZostała do kupienia wanienka i kosmetyki. Najważniejsze już mam i spokojna teraz jestem:-)

Staram się nie przesadzać z porządkami bo jak tylko coś więcej porobię to odrazy odczuwam...a jeszcze nie czas:-)

Jak ja uwielbiam makaron....mogłabym go jeść i jeść, ale w domu nie mam kompana do makaronu i lipa. Jak zrobię od wielkiego dzwony to nosem kręcą:tak:

reklama
hello laseczki :-)

ja juz po obiadku..
dzis m na szkoleniu ..wiec wzielam sie za pranie i sprzatanie w sypialni..musze ogarnac troche bo sie z ciuszkami nie mieszcze:-P:-P a musze posegregowac rozmiarami i poukladac:-):-)
a ze corcie chetne do pomocy trzeba wykorzystac:-P:-P
i obmuslilam plan ze bede sobie w spokoju sprzatac po pokoju..to do swiat sie wyrobie ze sprzataniem.bo pozniej bede sie lenic..

Roza- to widze jestesmy na tym samym etapie wyprawkowym..ja tez tylko posciel- poszewki no i wozek:-)
a golabki poprosze kurierem :-):-)

Rozia- to sie rozszalalas z tym szydelkiem..ja mam etap bombek styropianowych.dzis dokupilam wstazki i caly weekend bede sie bawic..

Truskaffka- ja wczoraj tez mialam problemy z bb..jak masz zamiar prasowac to moze ci moje podrzuce:-P:-P

Bashi- ja zawsze mialam bolace piersi przed @

Marysia- a ty jakiegos plana masz ?? :-):-)

Lilu- moze nie ten kolor kapci kupilas..:-P:-P bo jak kiedys corci sama kupilam a jej sie nie podobaly to twierdzila ze za male sa i nie wygodne..:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry