Marysia77
Fanka BB :)
Witajcie - przepraszam ze wczoraj wieczorkiem mnie nie bylo ale Darek nam sie po powrocie rozchorowal. U alergologa wyczekalismy oczywiscie swoje, mlody jest mocno uczulony na roztocza wiec wypadaloby wszystkie tapicerki wymienic na eko-skore. Dywanow i firanek sie pozbylismy juz dawno ale mimo to kurz jest wszedzie. Poza tym nie moze jesc jajek. Dostal masci i syropek wiec bedziemy dzialac a kontrol za pol roku. Anetk natomiast plakala tylko jak wyszlismy a potem szalala z dziadkami i jak wrocilismy to oczywiscie mega przywitanie i wielka radosc ale potem olala mame i poszla do dziadzia
wiec moj tato happy
No a pozniej synio nawet nalesniczkow ne chcial i meczyl go brzuszek. W domu 39 stopni goraczki, dzis 38,5 i z 2 wczorajszych krostek na brzuszku zrobilo sie 5 wiec moze poczatek ospy przedszkolnej -obserwujemy sie zatem i zobaczymy czy bedzie trzeba odwiedzic pediatre.
ROZIA - gratulacje dla corci
ROZA - powodzenia jutro
wiec moj tato happy
No a pozniej synio nawet nalesniczkow ne chcial i meczyl go brzuszek. W domu 39 stopni goraczki, dzis 38,5 i z 2 wczorajszych krostek na brzuszku zrobilo sie 5 wiec moze poczatek ospy przedszkolnej -obserwujemy sie zatem i zobaczymy czy bedzie trzeba odwiedzic pediatre.ROZIA - gratulacje dla corci

ROZA - powodzenia jutro

a młodemu zrobię jeszcze klusek śląskich z sosem..bo uuuwielbia, a mam wczorajsze ziemniaczki...
Moja córeczka ma 7 miesięcy a planujemy niedługo kolejne maleństwo. Jest mi smutno, bo wczoraj usłyszałam od mojej rodziny, że ja z mężem to nienormalni jesteśmy bo drugiego dziecka nam się na starość zachciewa