• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Mąż też nie przejął się głupim gadaniem i żeby mi to udowodnić...troszeczkę zaszalał:tak: więc może być i tak, że już powiększyliśmy naszą rodzinę:-D
Truskafffka nasze córeczki nie tylko są w podobnym wieku ale jak widzę zainteresowania mają takie same. Riri już w drugiej dobie po urodzeniu wykręcała główkę w kierunku tv, bo program muzyczny ja fascynował. Ostatnio zaś tatuś nieopatrznie pokazał jej na laptopie gumi misia śpiewającego piosenki i mała ma nowego idola..Tańczy na czworaka jak śpiewa jej misiek

reklama
Pnina moja tez uwielbia gumu misia :-D
Widze ze powiekszanie rodzin w drodze :-D:-D:cool2:

Paula noz ile mozna kobieto :confused::blink:
To forum zaczyna sie przeksztalcac dziewczynki uwaga na mnie :-D:-D

Pnina powiedz cos o sobie z kad jestes gdzie mieszkasz o swoim mezu bo my ciekawskie jestesmy ;)

Bashi oj nie pracuj za duzo ;-)A jak staranka ?

Dzien dobry - ja szybko sie witam i pozniej nadrobie - jedziemy do lekarza bo mlody caly wysypany wiec ospa jak nic, ciekawe czy mloda tez zalapie, choc ona na cycu dalej a ja ospe mialam wiec i przeciwciala sa, to moze narazie ja ominie. No coz co ma byc to bedzie najwyzej beda dwie biedroneczki w domu :)

Marysiu zdrowka dla Darusia i moze by bylo lepiej zeby malutka teraz ospe przeszla jak juz i jeden chory to drugi tez bedzie lepiej a nie jakby pozniej ci sie rozchorowala albo jak dorosla bedzie tak jak ja mialam 28 lat to dopiero jest zle

kurcze i zostalam sama ;( buuuuu a potem placza ze mnie nie ma bo mnie P porywa. :) :) jade na zakupy ,kupic cos na wieczor :-D

Ostatnia edycja:
Podpisuję listę

dziękuję w imieniu mojej małej agentki:-D:-):tak:

Rozia Joasia czekam na wieści "po" :)
Pnina kciuki zaciśnięte za kolejną kruszynkę, może już w drodze ;p
buziaczek dla Waszej agentki :*
Liluu widzę że po abstynencji szalejecie na maksa, dać paluszek..a kończy się..:-p:-D:tak: no ale grunt że Lily daje wam poszaleć :p
Marysia zdrówka! daj znać potem jak mały znosi kropeczki
Paula to co, kawka? ;)

reklama
PREZENTACJA PNINY:-)-36 lat, szatynka ufarbowana na czarno, 172 cm wysokości i 65 kg obiętosci obecnie a przed ciążą 68 kg. Córeczka Riri -7 miesięcy. Mąż Arie czyli Leon- ale nie zawodowiec:tak: lat 51, prawnik. Jestem po łódzkim prawie ale teraz dziecię bawię:tak: Mieszkam trochę w Łodzi a trochę w Warszawie. Mam dwa cudowne psiaki.Jeden to malamut- Misza Stefan. A drugi to córka pierwszego- Tula- pół malamut i pół husky.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry