• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hello

Pnina - rozumiem, że Twój mąż nie jest Polakiem, dlatego ma inaczej brzmiące imię znaczace tyle co Leon? Mam prośbę - mogłabyś wkleić fotki psiaków... plisss (ciekawa jestem bardzo jak Tula wyglada) - w sumie Malamut i Husky podobne są i pewnie jest śliczna, ale proszę..

Paula - Willi is Free - Greenpeace nie było.... hihi.

Miłego i zdrowego dnia.

reklama
Jestem ... Ale padam...

Katrina rozwaliłaś mnie :-D:-D:-D

Panina malamuty śliczne są... Zapewniacie Im jakiś ruch typu zawody zaprzęgowe czy raczej tak sobie śmigają??

A my po kontorli ważymy 9625, mierzymy 73cm... mamy skierowanie do endokrynologa ( ale tak na prawdę, to lekarka sama nie wiedziała gdzie mała skierować, więc mam jutro zadzwonić do niej jeszcze), bo Bianak ma w sutku takiego jakby guzka...

Liluu staranka byly dosc intensywne...teraz czekamy na testowanko...mysle ze zrobie w poniedzialek... Dobrze ze testu nie mam w domu bo bym sprawdzala juz w weekend :) mam nadzieje ze @ mnie nie odwiedzi do tego czasu...

LILUU - zazdroszcze takiego szalenstwa - cos czuje ze cosik z tego bedzie :tak: noi dawaj nam tu znac co to za niespodzianke szykuje Twoj m ??????????
A my po wizycie u lekarza - ospa jak nic Darus calutki wysypany ale nie drapie sie wogole - odpukac, temperatury juz nie ma wiec pozostaje siedzenie w domciu i smarowanko. Darus dziekuje e-ciociom za zyczonka zdrowka :-)
PNINA - witaj :-) Co do wieku to starym mozna czuc sie majac 20 lat a mlodym majac 80 wiec....a ludzmi i ich zdaniem to bym sie nie przejmowala. Takze wszystko przed Wami
BASHI - &&&&&&&&&&&&&N za testowanko :happy2:

Dobrze ze przez kolejne 3dni w pracy spedze cale dnie bo bym do poniedzialkowego testowanka sie wytrzymala z ciekawosci... moja praca mnie dzis zadziwila...mamy wiecej personelu niz pacjentek wiec sie objamy :D

LiLuu czytam z Was jak z książki ostatnio :laugh2:;-)
Tak, ja nadal u Puzla, ale w sobotę rano jedziemy do mnie, na imprezę do kuzyna :tak: a nie chce nam się strasznie...
Chwal się co to za niespodziankę zgotował Ci P :-)

Marysiu buziaki dla dzielnego Darusia :* :blink:

Truskafffka chyba troszkę spóźniłam się na kawkę, co? :sorry2:

Pnina dziękuję za wyczerpującą prezentację :tak:

Katrina wiedziałam, że wszystko dobrze się skończy :-)
Rozumiem, że zadowolona jesteś z zajęć?

Rozia o jejku, oby to nic poważnego :tak:

Bashi kciuki aby @ nie przylazła i czekam z niecierpliwością na testowanko :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry