• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam lasencje:-P
a was gdzie wywialo??

ja po wczorajszej wizycie padlam:-)
A wiec mala relacja..corcia wazy 1400-1500.polozona jest glowka na dol..wiec szykuje sie to wyjscia..ja przytylam 2kg:-P..i wszystko ok.no i zeby nie bylo watpliwosci pokazala tarusiowi co nie co zeby nie watpil ze jest dziewczynka. :-):-).nastepna wizyta za miesiac.
a dzis mam dzien z corciami. eano pojechaly do kina wroca o 12 wiec zakupy i siedzenie w domku..bo m wroci wieczorem z trasy..
Lilu- odsypiasz??? chwal sie co z ta niespodzianka..:-P

Paula- imprezowy weekend sie szykuje..

reszty nie pamietam:-P:-P
milego dnia..

reklama
Hejka Babulce :*
U mnie standardowo brzydko na polu... No, ale cóż zrobić, w końcu listopad ;-) Nie wiem czemu, ale ten miesiąc kojarzy mi się właśnie z taką deszczową, mglistą pogodą...

Katrina przynajmniej wygrzałaś dupkę :-) Ja jeszcze nie byłam w saunie... :sorry2: miałam milion okazji, ale jakoś się boję :huh:

Joasiu no to świetnie, że mała rośnie jak na drożdżach :tak: Hahaha i jaka cwana, wystawia co ma żeby tacie udowodnić :cool2:
A daj spokój, już mi się nie chce tych imprez... a to jeszcze nie koniec :dry::shocked2:

LiLuu melduj tu tą niespodziankę :-)

Miłego Dziewuszki :*

hejka

dziś zaliczyłyśmy labolatorium. Pierwszy raz była rano akcja -łapanie siku polewaliśmy młodą wodą i pod tyłeczkiem kubeczek:-Dudało się :-)
i krew jej pobierali, dzielna była, nawet nie pisnęła :-) tylko z zaciekawieniem patrzyła na rączkę, strzykawkę, krew...raz się chciała wyrwać- żeby strzykawkę dorwać :oo::rofl: nie wiem...może rośnie mi jakiś medyk :-p:-D w nagrodę od Pań dostała strzykawkę więc była radość:cool2:

Liluu ejjj w mojej głowie jedna niespodzianka osobista siedzi:-D pisz na g:-p
Rozia dzięki wielkie, kupimy, tym bardziej że znalazłam rabacik na bongosy 15zł:cool2:
Joasia pogłaszcz brzuszek :) a fotki jakieś masz?
Paula KAWA!!:-p
Katrina relaksik zaliczony, z domu się wyrwałaś, to najważniejsze ;) a wczorajszym tekstem mnie powaliłaś:-D:-D:-D:-D:-D

aaa i wyciągnęłam dzieciakom namiot z tubą i jest dziki szał od kilku dni, jak Mati wraca z przedszkola to ogólnie dzieci nie mam, bo się super ze sobą bawią :cool2::-)

Hejka
Liluu - wibrator dostałaś???? Jaki rozmiar??? Hihi

Paula, Truskafcia - dokładnie. Nawet co tydzien gdybym zajec nie miala tylko byla sauna I schłodzenie w basenie, to I tak 2 godz. Tylko dla mnie, wiec radocha.

No OK, Willi nie miał różowego kwiatka, a ja na stroju mam...

Hej hej - wliczam sie do grona niewyspanach Darus nam plakal przez pol nocy, biegalam, tulilam az w koncu pomogl nurofen - ok 3ej wrocilam do swojego lozka a synio spal jak zabity, wymeczony za wsze czasy - moj biedny wielokropek.
TRUSKAFFKA - no to maja dzieciaki frajde :)
LILUU - zazdraszczam :-)
PAULA - u nas tez bryndza na zewnatrz a wypadaloby z myszka na spacer sie kopsnac
JOANNA - mowisz cora pokazala tatusiowi co ma co by nie mial watpliwosci :)
KATRINA - :-D:-D:-D

Marysiu My mieliśmy dwa przymusowe spacery- raz wracając od mechanika, dwa idąc po samochód :-p Trzeba wymienić opony itd. skoro śniegi zapowiadają :tak:
Ale Wy lepiej nie wychylajcie nosków z domu, bo fatalnie jest- wilgotno i zimno :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry