• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dobranoc wszystkim

Madziulek ja cie nie chce straszyc ale raczej facet w takiej sytuacji sie nie zmienia :-( Niestety

dziekuje wszystkim za zyczenia a raczej dziekujemy :sorry:

hejka

melduję się, moja mała też śpi, a ja też z kawką :p

mnie w tym tygodniu mało, bo przed andrzejkami mamy sporo pracy w przedszkolu, dziś idę pomagać w myyyyciu garów, a trochę tego jest..na 120 osób hehe
no ale grupa będzie, to damy radę, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz :p

Madziulek
no ja też nie chcę straszyć, ale radzę pewne sprawy powyjaśniać z narzeczonym teraz. Bo jak się pojawi maluch, to z jednej strony ogromna miłość i szczęście, ale z drugiej...ogromny wysiłek, człowiek zmęczony, jeszcze bardziej drażliwy. Lepiej żebyście oboje byli na to przygotowani, w przeciwnym razie zamiast lepiej może być gorzej.
Warto ustalić pewne zasady, choćby w opiece nad maluchem. Pamiętam jak ja z moim mężem przed pojawieniem się pierworodnego ugadywałam wszystko :) czytaliśmy co nas czeka, gadaliśmy sporo, mówiłam jak się czuję i jak pewnie będę się czuła po porodzie, jak bardzo będę potrzebowała jego wsparcia, pomocy i przy małym i w domowych obowiązkach. Uważam że te rozmowy wtedy bardzo wiele nam dały i pomogły przejść przez piękny ale i trudny początek rodzicielstwa :)

Roza co tam? dawaj dzióba, tulę do serducha

Lilu jak u was?:cool2:

Marysia smacznego :) a jak Daruś się czuje?daj znać po kontroli

aaaa i moja kochana córcia kończy dziś 8 miesięcy!!!! Toż to szok... :-)

Madziulek nasz truskafcia ma calkowita racje u nas malo co a by sie nam zwiazek posypal a dodam ze bardzo sie kochamy i P bardzo mi zawsze i we wszystkim pomagal ale poczatki rodzicielstwa sa bardzo meczace.

Ja jeszcze dodam slowa mojej babci ktora bardzo kochalam i cenilam za jej slowa i madrosci ,ktora zwsze mi mowila ze jesli ktoras kobieta sadzi ze dziecko uratuje zwiazek w ktorym nie jest najlepiej to sie grubo myli i to jest w 100% prawda sprawdzone na wlasnej skorze bo jej nie sluchalam :(

truskafciu u nas rewelacja :tak:Cżekamy teraz do soboty i robimy test ;-) A tak sie oboje nastawilismy ze maluch juz kielkuje u mnie ze nie wiem co to nedzie jak @ przyjdzie oby nie

marysiu no to smacznego zycze :laugh2:I buziole dla twoich lobuzow

roza a tam , tule mocno i goraco bedzie dobrze:tak:

No i oczywiscie buziaki dla Melki z okazji miesiecznicy

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry