• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
tak, te duże firmy mają swoje nazwy i znaki zastrzeżone i nie wolno ich używać bo np firma kogucik może cię zapytać dlaczego nie użyłaś firmu kurczaczek to skomplikowane Paulus uczyłam się o tym w szkole handlowej

Wiesz, to nawet nie wiedziałam... bo jakby nie było to dla nich "reklama" chociaż nie miałam zamiaru ich reklamować tylko nakłonić Cię do powstania :-p
A jak jest np. z nazwami sklepów, których tutaj używamy? Mam na myśli duże sieciówki, orientujesz się?

Ciekawe jak oni praktycznie do tego podchodzą, bo np. ile jest tych wszystkich demotywatorów itd. z nazwami produktów czy sklepów... No chyba, że coś się w prawie zmieniło ;-)

reklama
Tak po prawdzie to nie słyszałam o tym,żeby komuś prywatnemu wytoczył ktoś proces za użycie nazwy produktu na forum... oczywiście chodzi mi o taką normalna rozmowę, a nie o wklejanie linków, bo za to odpowiada admin i usuwa takie rzeczy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry