• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula jeszcez nie wiem, bo w piekarniku są ...za jakieś 10 minut Ci powiem ;-)

edith...

No i wszystkie się pochowały... Liluu przestań bzykać się po kątach i chodź tu, bo chłopa wykończysz :-p

edith 2

właśnie się zorientowałam,że nie dałam oleju do ciastek, a powinnam... No cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Ostatnia edycja:
reklama
:laugh2::laugh2::laugh2:teraz to chyba bym musiała koleżankę bzyknąć :-D:-D:-D:-D bo P w pracy ale już skończył i wraca do mnie :-p

joanna a weź ty się normalnie zbuntuj w końcu:no::wściekła/y::angry:noż co za ludzie ja piernicze :crazy: żeby kobiecie w 32 tyg ciąży podrzucać dziecko na cały dzień wrrrrrrrrdaj mi telefon do tych ludziów to im powiem co o nich sądzę

Paula no wiesz co ? zdradzać mnie z lakierem do paznokci :confused::baffled::-D

Rozia a co się martwisz :-p

Powiem Wam,że pomimo braku oleju ciastka w smaku wyszły całkiem calkiem i wróżby bez problemu wychodzą z nich :-)

Liluuu nie wnikam z kim się tam zabawiasz, ale wyluzuj trochę, bo nas gorszysz ;-) :-p

edith...

Dobra dziewczynki, idę się ogarniać, bo prawie w proszku jestem...
Postaram się jeszcze zajrzeć do was przed wyjściem... A na marginesie jednak wracamy później do domu. M nie pije- powiedział: pij, pij będziesz łatwiejsza :-D

Ostatnia edycja:
Rozia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D o jacie to będzoe sex bez ograniczeń:-p i może rodzeństwo dla Bianki

a co do ciastek olej byłby ważny gdyby miały być jedzone jutro pojutrze bo olej utrzymuje wilgotność tak jak każdy inny tłuszcz

Liluu cieżko z tym rodzeństwem, bo tabsy biorę, ale kto wie ;-)

do jutra na bank nic nie zostanie, bo nie ma ich dużo, a mi barzdo smakuja, bo są słodko-słone :-) Także pożrem to co zostanie :-)

dziecko zabrali:-P:-P
m wrocil..polazl po drzewo do kominka..i wieczor przed tv sie szykuje..:-):-)

Lilu- szkoda gadac..tylko ja nie mam z kim dzieci zostawic..bo wszyscy maja w d.. M sie smieje ze jak bede na porodowce to beda wydzwaniac kiedy wracam bo maly bedzie ,,niby,, za ciocia tesknil:-P:-P chyba sie musze obrazic wtedy bede miala spokoj..:-):-)

Wiesz co Joasiu aż mi sie coś robi jak to czytam no co za ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ty powinnaś postawić sprawę na ostrzu noża ja wiem ze to rodzina itd ale ty jesteś w ciązy !!!!!!!!!!!! czy oni tego nie rozumieją?????????????? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angry::angry::angry::angry::angry::angry:ale bym se ich wypożyczyła takie coś nie może być. a jak będziesz miała noworotka w domu to też będą ci go podrzucać ??? pewnie tak no bo co to jest jedno dziecko w tą czy w tą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry