• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No nareszcie .... teraz spadam z małą na spacer bo słonko świeci więc się da. Julka pierwszy dzień w przedszkolu po 2 tyg. przerwie bo ospę miała ale skubaniec ani grama przy tym gorączki nie miał więc z powrotu do przedszkola najbardziej cieszyłam się ja :-D:-D bo wkońcu odpocznę;-) wpadnę jeszcze później i ew. późnym wieczorem bo na 19:30 uciekam na godzinkę zumby :blink:

reklama
Ogolnie wszystko dobrze ;) jedyny problem jest w nocy nie moge spac, budze sie ok 3:30 I do 6-7 nad ranem noe moge zasnac ; ( dobijajace to jest...tak rodzina najblizsza wie o wszystkim sa baaardzo szczesliwi :) no I musielismy powiedziec najblizszym przyjacielom z moich urodzin bo sie dziwili kiedy pilam soczek w klubie!!! Moja znajoma kupilam mi dobre winko a potem powiedzialam jej ze jestem w ciazy to ona na to "a ja glupia kupilam jej wino, mleko powinna ode mnie dostac" hahaha wariatki ;))))

Rozia- jeszcze cie m zaskoczy:-)

Ada- witamy ponownie

Liluu- i ma racje:-P mała jest to wykorzystuje

Bashi- to witam w klubie tych dyzurujacych w nocy..

Truskaffka- super ze imprezka udana.:-)

a ja sie zbieram za obiad i sie zebrac nie moge..:-P
znowu noc w plecy wiec jestem nie do zycia..

Joasiu wątpię... Myślę,że on liczy,że rozejdzie się po kościach albo sama wybuchnę... Pod tym kątem jest w 100% przewidywalny...

A z tymi kiepskimi nockami w ciąży to tak jest. ja tez pamietam budziłam się w nocy i zasnąć nie mogłam, bo natlok mysli taki,że nie idzie tego wyłączyć ;-) :-)

Ja dziś rosołek robie, bo nie mam weny na nic innego. pomyślałam nawet o makaronie w sosie grzybowym,ale nie mam śmietany, a nie chce mi sie drugi raz do sklepu iść...

Bashi - ja tak mam od 3 mies..i jest coraz gorzej teraz to mi ,,bokow,, brakuje do przekrecania..:-P staram sie odsypiac w dzien ..zeby jakos funkcjonowac:-)

Rozia- moze chlopina jednak cie zaskoczy..ale to tak jak moj zwala na moje hormony w żart obraca..i niestety odpuszczam:-P
a nocy ciezkie..niby mam lezec na prawym boku żeby corci bylo wygodnie..a tu d...bo bok boli...i jak m sie smieje krece sie wkółko jak mały piesek co miejsca szuka..:-P kurde moze na ,, siedząco ,,popróbuje..:-P:-P

myślalam ze kurier dziś wpadnie z pościelą do łóżeczka i bede przymiarki robic:-Pa tu d...bo jeszcze nie wysłali bo niby przeoczyli mój zakup:-(

u mnie ziemniaki,schabowy z piersi, sórowka:-P no i kompocik sliwkowy:-P:-P

Joasiu ja sobie kupiłam takiego dużego rogala i super mi się z nim spało :-) Przytulałam się do niego bardziej niż do m :-) A później do karmienia mi służył :-) Bardzo sobie go chwalę, bo ja leżąc na boku musiałam mić jedną noge troche wyżej, bo mnie miednica inaczej bolała, także dla ciężaróweczek polecam :-)

reklama
Melduję się już z hanysowa :-)

Bashi ale fajna rodzinka :tak: no i tort :-p

Marysiu jak Anetka? :confused:

Joasiu ja deserki zaczynam jeść od dzisiaj :cool2::-D

Rozia ojjjj to musiał poważnie sobie naskrobać ten Twój mężulek :szok:
Hip hip hurrrraaaaa dla Bianki, że zdecydowała się zdrowo nawadniać ;-)

Ada a kto Ty? :oo2::huh::rofl::laugh2:
Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej cholero Ty niedobra :wściekła/y:;-) Opowiadaj co u Was :tak:

LiLuu ano nie miałam czasu przed laserem, bo chciałam jeszcze sklepy zaliczyć :sorry2: a później w drogę :-)

Truskafffka no to teraz powtórka w Sylwestra :-)

A ja dzisiaj nie gotuję, bo nie miałam kiedy, więc zamawiam pizze :-p Któraś chętna? To zapraszam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry