• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ale naskrobałyście :szok: Świetnie- LUBIĘ TO! :cool2:

Truskafffka to masz już konkretnego gryzonia w domu :-)

Roza pisałaś coś o kardiologu na enpr... Co się dzieje Mai? Mam nadzieję, że nic poważnego... Bo albo nie pisałaś, albo ja ślepa jestem :sorry2:

Rozia elegancko :tak: Ekstra sprawa uczyć dziecko takiego przyzwyczajenia od najmłodszych lat, a nawet miesięcy :blink:
Ja niestety nie pomogę w sprawie siostrzeńca, bo zawsze, ale to zawsze mam ogromny problem z prezentami :sorry2:

Ada współczuję chorego chłopa :-p
A te paczki to te słodycze, którymi tata handluje? Bo coś mi świta, ale nie wiem czy dobrze kojarzę :-)

LiLuu nie dziwię się, że się wku**iłaś :huh: Jak ja nienawidzę jak ludzie mają w dupie to, że musisz się spakować itd. i pchają bezmyślnie dupy do kasy jakby ją mieli za chwilę zamknąć... a Te baby z kas nie lepsze (oczywiście są wyjątki), ale niektóre to nie patrzą, że człowiek ma jeszcze swoje zakupy w tym boksie do którego zrzucają z kasy, tylko pcha już te nowe zakupy kolejnej osoby :oo2: Totalne bezmózgi, byle szybko... :dry:
Gościu z TAXI mistrz :-D
A czy Ty chcesz jeszcze na mnie się wkurzyć za bicie dupki za papierosy? :confused: nu nu!! :wściekła/y:

Bashi widzę, że miły wieczór się szykuje :blink:

Joasiu to mnie teraz rozwaliłaś z tym, że mama Twojego bratanka nie robi nic jak Mały jest u Ciebie :huh::oo2: OK, od czasu do czasu mogli by Go „podrzucić” ale nie praktycznie codziennie... Rozumiem jeszcze gdyby miała jakieś ważne rzeczy do roboty, ale w takiej sytuacji? Szok :szok:

Miłej nocki dla Wszystkich :* to tak w razie gdyby nie udało mi się już tutaj zajrzeć dziś ;-)

Joasia u nas też mikołaj na 6 grudnia skromniejszy, głównie z łakociami :p + oczywiście w przedszkolu jest mikołaj :)
a na gwiazdkę mikołaj rozdaje prezenty konkretnie :p
Rozia dzięki wielkie :) rozejrzę się za szczoteczką, ale młoda się ucieszy że ma własną do gryzienia hihi
a swoją drogą jesteś dla mnie nadzieją-a właściwie Bianka, że moja młoda kiedyś przestanie książki jeść... :-p Ona gryzie konkretnie:eek: ale lubi też słuchać bajek, tylko książki trzeba daleko od niej trzymać, albo do buzi smoka dać haha
o takie krzesełko chodzi Krzesełko Uczydełko Fisher Price używane j.polski (3761779461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :)
zaraz lecę lukać na czytającą Biankę :-)
Paula ojjj taaaak i spryciula jak sobie łapy gryzie to delikatnie, a jak komuś ...to tak konkretnie:-D
najlepsza jest babcia, która daje jej palucha do gryzienia żeby Melka pokazała ile ma ząbków...i Melka pokazuje, a babcia się żali że ślady na paluchu zostawia:-D

Truskaffka już wyszperałam o jakie krzesełko chodzi :-) Bianka też lubi słuchac jak się jej czyta... Zawsze sie uśmiecha i zerka na mnie jak jej czytam :-) Rozkoszna jest :-) A szczoteczkę w rossmanie kupiłam

reklama
Dzien dobry - dzis BARBORKA :)
barborka.gif

BASHI .....STO LAT !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry