• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka :)
mikołaj już jutro:cool2:byłyście grzeczne w tym roku?:cool2: hihi

Rozia mnie broń Boże nie chodzi o to żebyś wyciągała rękę :p tylko wiem np jak z moim nieraz jest...że on niby czuje że coś jest nie tak, ale nie ogarnia tematu, wtedy tylko go informuję że nie jest między nami dobrze i jeśli ma ochotę to zmienić to musi się postarać ON. Bez tego komunikatu jełopek raczej by nie wiedział co zrobić, a tak..wie że zawalił, kwiatka ma kupić, pogadać...jeśli oczywiście chce, bo inaczej ja zimna i okrutna :p

no i z tego rozpisania zapomniałam co jeszcze miałam pisać...

aaaa Ada.. też myślę że to przejaw zazdrości u starszej. Dobrze by było gdybyś mogła czasem małą podrzucić tatusiowi i spędzić czas tylko ze starszą córą. A złe zachowanie tępić tak czy siak. Ustalcie zasady, co wolno, a czego nie. Pogadajcie o konsekwencjach złego zachowania- zbieranie smutnych buziek na przykład, i potem kara w postaci zakazu oglądania bajek, grania, zabieranie zabawek czy co tam wymyślisz dotkliwego :p I w drugą stronę, jak będzie się córa dobrze sprawować to uśmiechnięte buźki, zbieracie a potem nagroda np. wspólne wyjście, zabawka czy coś ;)

powodzenia ;)

No jestem, przygotowałam sobie wszystko na później, także mam teraz z godzinkę wolną :-)

LiLuu nadzieja w tym, że nie wrócisz tam na długo :tak:

Rozia zrób sobie zrób- jamiiii :-p wczoraj specjalnie z tej okazji kupiłam jogurt naturalny :-D
Przypomnij mi gdzie pracujesz, bo coś mi się z przedszkolem kojarzy, ale nie wiem czy nie mylę z Rozą :sorry2:

Marysiu przywieźcie same dobre wieści od okulisty :blink:

Truskafffka -przypominam- miałaś mi napisać gdzie na necie oglądasz zaległe odcinki "In vitro", bo ja niekumata nie mogę znaleźć :zawstydzona/y::-)

Hmmm... ciekawe czy Mikołaj i o mnie będzie pamiętał :confused:
Wczoraj Puzel przytachał ze skrzynki katalog z Apartu i jak tak oglądałam to mi mózg w poprzek stawał :szok: Zegarek męski ponad 34 000zł :oo2:

teuskaffka o kwiatku na przeprosiny to w ogóle mogę zapomnieć... nawet jak już tak konkretnie nabroi i wie,ze przesadził, to mu się nie zdarzyło...
A owszem, mylisz mnie z Rozą :-) Ja w sklepie z ciuchami robię :-) W sieciówce:-) Chociaz nie wiem z czego się tak cieszę :eek:

PAULA - z pewnoscia wiesci beda dobre ale nie koniecznie dla naszych portfeli :eek: Na 99 % oboje dostana zmiane szkiel na slabsze, Anecia juz wyrosla z oprawek wiec i te trzeba zmienic a Darus tak zmasakrowal swoje ze i jego trzeba kupic. A oto pomysly moich okularniczkow:
Ze 2 lata temu Darul postanowil spolerowac sobie szkla pilniczkiem a tym razem oderwal sobie noski bo mu przeszkadzaly - jego kreatywnosc nie zna granic. Mloda narazie zjadla róż z zausznikow i sa srebrne :cool::szok:

Rozia- przykro..u nas we wtorek byl pogrzeb laski 36 lat tez sie powiesila..problemy zyciowe ja przerosly..zostawila 2 dzieci..naprawde trzeba byc slabym psychicznie..

Paula- to rob ten obiadzic to sie wprosze:-P

Liluu- to zes poszalala ze spaniem..ja wczoraj mialam plana ze poloze i szybciej zeby odespac a tu d.... do 3 lazilam..nawet pranie zrobilam :-P:-P
Biapl- i pewnoe korzystaj z urlopu..

Truskaffka- my zawsze jestesmy grzeczne :-P:-P

ja mialam latania od rana..Mikolaj zakupy musial zrobic..paczki przytargalam od moich rodzicow bo tam Mikolaj wczesniej chodzi :-P:-P wiec mlodsza szczesliwa i mamy uczte z slodkosci..:-P:-P az mnie mdli..jeszcze po 2 po starsza musze jechac i wolne:-) A obiad- brak planow..

reklama
Rozia przepraszam za pomyłkę :sorry2:
W ogóle jak zaczęłam tutaj do Was uczęszczać, to kompletnie nie mogłam Was rozróżnić :zawstydzona/y: Teraz już luźno (chociaż nie byłam pewna tej pracy, ale to właśnie zakodowałam jeszcze za starych czasów) ;-)
Co do kwiatków, to ja nawet z okazji czegoś tam nie dostaję, więc co tu liczyć na kwiatka przeprosinowego :-D Podczas naszego prawie 4 letniego związku dostałam kwiatka UWAGA aż raz w tamtym roku na Dzień Kobiet :rofl2:

Marysiu oj te portfele... :dry: nasza kochana Polska, składki pobierają, ale jak przyjdzie co do czego to płacić i tak trzeba :oo2: Ale najważniejsze, że dzieciakom się poprawia :tak:
Hahahaha prze aparaty :-D chociaż wyobrażam sobie, że Tobie nie jest aż tak bardzo do śmiechu :blink:

Joasiu zapraszam ok. 14:30 :-)

Ciekawe co tam u Lori :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry