Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Biapl u nas to samo :( sztormy zapowiadaja a o tej porze roku to tylko śniegi przyniosą niestety

Ja się spłukałam całkiem i Ada - Mikołaj nie ma już prawie żadnych funduszy :no: Kupiłam Julce tableta takiego normalnego ale żadnego mega porządnej firmy patrzyłam na zabawki i jak zobaczyłam że zabawkowy tablet kosztował 145 zł a ja dołożyłam 30 zł i jest taki normalny ( do tego ma karte z tym internetem co jest za darmo i będzie sobie śmigała :tak: Lilce kupiłam bujaczek używany ale fisher price i męża chrześniakowi który mieszka z nami tylko na dole też kupiliśmy tablet bo dziecko ma tylko to co od nas dostaje ( a ur. ma 28 gr więc od razu tak łączone ma:-D oszczędniej jest ) a jak m siedzi w domu to nie ma wypłaty czyli 2 tyg. bez kaski :no::-(

Biapl ale to chyba fajna praca, czy nie? :confused: Zawsze mi się podobał zawód instrumentariuszki :tak: Koleżanki mama jest takową właśnie na okulistyce i jak opowiadała to się zachwycałam :-D
Kurcze szkoda, że nie ma możliwości podwójnego obywatelstwa... no, ale co zrobić :blink:

Ada fajny Mikołaj :tak: Ja bym takiego chciała ;-)

LiLuu a kuku, co Ty tam robisz? :-p

Rozia jak zapiekaneczka ziemniaczana? :-)

Paula a robiłach galert :-D:-D:-D:-D

Ada ale porządne prezenty kupiłaś :tak:

łazienka umyta galert zrobiony Lilka ciągle śpi:tak: tak teraz śpi a w nocy znów będą szopki :eek:żeby spać poszła siedze i zajadam pączki :-D a dupa rośnie

LiLuu galert to jest z nóżek? :confused: Bo nigdy nie pamiętam :-D
A ja tak sobie czasami myślę, że życie jest za krótkie żeby sobie wszystkiego odmawiać... W sumie ludzie się głodzą, żeby wyglądać pięknie, ładnie, ćwiczą itd. a i tak wszyscy zgnijemy w grobach tak samo :-p no chyba, że nas spalą, ale na jedno wyjdzie :-)
Oczywiście nie mam na myśli tych, którzy lubią sport itp. ale tych którzy robią to wszystko na przymus :tak:

reklama
Paula za hanysa sie chcesz wydać i nie wiesz co to galert :-ptak to to z nóżek

słodkie było teraz kawa ze spienionym mlekiem i bitą śmietaną :-D

Paula mam tak samo życie jest zbyt krótkie na wyrzeczenia :-p a kto chce niech się głodzi i maltretuje ćwiczeniami:tak:

Do góry