Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chociaż ja żeby pojawiła się klawiatura jak znika, naciskam w pole gdzie powinnam pisać i sama się pojawia, tylko ja mam HTC Wildfire S ;-)
Nie pisałam bo miałam totalny brak weny :-( w sobotę była kuzynka z prezentem dla Julki od mikołaja przed świętami ma wpaść moja była i może przyszła szefowa ;-) oprócz tego dowiedzieliśmy się w sobotę że moja babcia ma raka złośliwego, wysoko zaawansowanego pęcherza prawdopodobnie z przerzutami na węzły chłonne 

a wczoraj do szpitala trafiła moja przyjaciółka i nie wiedzą co jej jest od dwóch tyg. strasznie boli ją głowa a teraz zaczęła wymiotować i mieć problemy z chodzeniem i boję się że to guz
mojemu koledze tak się objawiał był trzy lata starszy i nie dożył 16 lat :-( więc masakra.......
tyle, że do mnie przychodzi koleżanka fryzjerka, więc nie będę musiała się ruszać z domku- lenistwo nie zna granic