reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia dobrze, przypomnę na pewno ;-)

Ewirut ale Cię ten synuś rozpieszcza ;-)
Z telefonem niestety z bardzo nie pomogę :no: Chociaż ja żeby pojawiła się klawiatura jak znika, naciskam w pole gdzie powinnam pisać i sama się pojawia, tylko ja mam HTC Wildfire S ;-)

Madziulek najważniejsze, że przechodzi :tak:

OK, uciekam robić spageterię :-)

Witajta :-D Nie pisałam bo miałam totalny brak weny :-( w sobotę była kuzynka z prezentem dla Julki od mikołaja przed świętami ma wpaść moja była i może przyszła szefowa ;-) oprócz tego dowiedzieliśmy się w sobotę że moja babcia ma raka złośliwego, wysoko zaawansowanego pęcherza prawdopodobnie z przerzutami na węzły chłonne :sad::no2::sad::sad: a wczoraj do szpitala trafiła moja przyjaciółka i nie wiedzą co jej jest od dwóch tyg. strasznie boli ją głowa a teraz zaczęła wymiotować i mieć problemy z chodzeniem i boję się że to guz:hmm: mojemu koledze tak się objawiał był trzy lata starszy i nie dożył 16 lat :-( więc masakra.......

witam
ja jak zwykle biegam:p;-)
wczoraj zebranie u starszej.
dzis u mlodszej do tego jeszcze bilans..bylismy rano ale pediatra od 15 wiec musialam drugi raz jechac.:p

m pojechal na lotnisko po brata..obiad w biegu i normalnie padam ze zmeczenia..
ale do fryzjera zdarzylam sie umowic :p:p na pasemka na poniedzialek. co by zdarzyc przed porodem:p:p i poki mam sile chodzic:p:p bo nie wiadomo jak bedzie w ost mies .:p:p

wiec teraz leze i ogladam In vitro na Tlc..

milego popoludnia..

Ada o jej... to nieciekawe wieści i to bardzo... :-( ale trzeba być dobrej myśli... Tulę :*

Joasiu czyli dzisiaj okaże się, czy brat dobrze zrozumiał zamówienie, co? :-)
Ja też zamówiłam fryzjera, ale na wtorek :-p tyle, że do mnie przychodzi koleżanka fryzjerka, więc nie będę musiała się ruszać z domku- lenistwo nie zna granic :laugh2:

Ja tylko na szybko bez czytania was bo czasu totalnie brak ale musze wam powiedziec ze Lily zaczelam dzis chodzic sama wlasnie P mi napisal

caluje was mocno

reklama
Ada przykre wieści :-( tyle ...

Joanna odpocznij trochę :p
Paula moja fryzjerka też do domu przychodzi :-) i nie powiem, po porodzie to bardzo ułatwia życie :-)

Liluu brawo dla Liluni :-) Mała chodziarka :-) Jak w pracy?

Do góry