• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzien dobry - u nas sloneczko :-) a ja czuje sie jak przejechana przez czolg - i nie mam pojecia dlaczego. Wczoraj w dzien padlam jak piesek pluto, bo oczy same sie zamykaly. To codzienne wstawanie chyba mnie dobilo.
ROZA - juz koniec porannego ptaszkowania w moim wykonaniu, bo Darus ma "urlop" od przedszkola, a tym samym mamula od wstawania i odwozenia synusia:-) no ale coz z tego jak nie moglam spac pierwsza "urlopowa" noc, budzilam sie co godzine, biegalam do kibelka jak za czasow ciazy wrrr. A tu jeszcze tyle roboty :eek: i trzeba byc w formie. No coz - jak zawsze damy rade :-D
PAULA - jak tam pierwsza doba z pieskiem ???? Jakies straty sa :) ?
TRUSKAFFCIU - my wczoraj ubralismy choinke i dzieci ciesza swoje oczy widokiem swiatelek ale jeszcze dzis Darus musi dorobic swoj wlasny lancuch i bedzie gitarrrra :happy:

Ostatnia edycja:
uffff...pracowita sobota :p

ale efekty są :D Choinka pięknie stoi i cieszy nasze oczy, Mati okrzyknął ją najpiękniejszą choinką na świecie. nie będę się z nim kłócić:-D Melka oczy jak 5złotych i rozkminia co to i jak to się je:-D

jeszcze prasowanie sobie dziś zaplanowałam...nie ma co, ja to sobie umiem zrobić dobrze:eek::rofl2::-D

Miłego Dnia!!

Wpadam tylko na chwilke zeby powiedziec ze u nas wszystko dobrze. Choinka juz stoi czesc zakupow zrobiona jeszcze typowo polskie produkty jutro i pozostanie gotowanie

lilusia super codziennie cos nowego robi coraz czesciej chodzi na swoich nozkach ale jednak uwielbia na czterech :rofl2: Potem wstawie zdjecie mojej choinki bo w tym roku mamy dosc nie typowa :tak: Srebrna :-)

Zycze milego wieczoru

Dzień dobry :-)

Ja również już dziś życzę Wam zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt:-) Niech pociechy rosną zdrowe i szczęśliwe, brzuszki duże i niech bezpiecznie opuszczają domki, a dla niezabrzuszkowanych, szybkiego zagniezdzenia malenstwa:-):-*

My jutro rano ruszamy do teściów, a tam netu nie ma, a ją mam mały pakiet, także odezwę się jeszcze wieczorem, a później pewnie po świętach, bo będziemy w rozjazdach:-)

Miłego dnia:-)

Witam i ja ;-) Melduję się, że żyjemy, ale w pracy ciągle latanie przed wigilia, że nawet nie mam siły wejść później :)
Zapomniałam oczywiście co komu napisać :-p
Bashi współczuję, ja się jednak cieszę, że nie miałam mdłości i nie wymiotowywałam :) Czas leci jak szalony więc minie szybko :)

witam
nie man czasu zajrzec do was

Roza- bede rodzic w ilawie..

Rozia - widze Bianka wszystkiego musi posmakowac..:-) milego odpoczynku:-)

Truskaffka - ja w piatek przygotowywalam wigilie dla pierszakow..robilam tez paczki na 23 osoby..corcia byla szczesliwa:-) ze mama dala rade.:-):-)
ja tez z porzaskami nie szaleje w sobote tez
ubralismy choinke..:-):-)

Paula- pochwal sie pieskiem. :-)

Marysia - my tez wolne od szkoly..wiec wreszcie nie trzeba wstawac rano...

Lilu- u mnie choinka na dole na bialo- srebrno ubrana ..a u gory na czerwona - bo choinka
biala:-) buziaki dla Lilusi:-)
reszty nie pamietam

bieganie jak to przed swietami..jutro musze ciacho jeszcze odebrac.i na 13 mam wizyte. wiec podejrzymy corcie:-)
ostatnio sie wierci niesamowicie..m sie smieje ze Natalka chce na swieta wyjsc zeby sie na prezent zalapac :-):-)

a jeszcze musze prezent kupic moim rodzicom i nie wiem co...

sprobuje zajrzec przed swietami..milego popoludnia..

reklama
image.jpg

Ja tylko na sekundke pokazac choinke ale nie umiem obrocic zdjecia :(

pozdrawiam i zycze spokojnej nocy

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 58

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć