• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej Laseczki :blink:
Na moje usprawiedliwienie mam to, że spędzamy z Puzlem całe dnie i z piesem oczywiście ;-) I jakoś nie po drodze mi na BB... :sorry2: Ale po Świętach, no max po Nowym Roku obiecuję poprawę :tak:

Rozia mam zdjęcia Eskela w telefonie Puzla, a On teraz w pracy... Postaram się coś wrzucić po Świętach :-)

Marysiu pierwsza doba z pieskiem super :-) Spał grzecznie na swoim posłaniu, tylko w środku nocy się wybudził, łapki na nasze łóżko i radość w stylu: „ja się wyspałem, chodź się pobawić” :-D Ale powoli go ujarzmiłam i poszedł kimać dalej :tak: Nic nie gryzie, no jedynie podczas zabawy, ale to wiadome, że pobawić się musi, także żadnych strat puki co i mam nadzieję, że tak zostanie. On praktycznie jak dzidziuś, pobawi się, wysiura i idzie spać :-p W sumie został już sam na godzinę w domu i chyba był grzeczny, bo nic nie zauważyliśmy złego, a i jak weszliśmy do domu to leżał spokojnie. Mam tylko nadzieję, że szybko nauczy się załatwiać na polu, bo teraz to nie zawsze zdąża na matę :baffled: No, ale w połowie stycznia będzie mógł już spacerować także myślę, że nauczy się jakoś :-)

LiLuu fajna choinka, taka oryginalna i wąska strasznie, nie widziałam jeszcze takiej :blink:

Madziulek teraz to większość z nas zabiegana :tak: Taka „magia” Świąt ;-)

Joasiu tak jak pisałam Rozi zdjęcie będzie po Świętach ;-)

Roza ale z Zosi uparciuszek :szok: no, ale cóż skoro woli być z 2014 :-)

Dziewczynki chciałam życzyć Wam Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt :*

Zobacz załącznik 600316

Paulus to jest nowosc hit tego roku oryginalnie kosztowala 60 a ja kupilam za 10 :-)

Wogole to witam wszystkich

chce wam zyczyc zdrowych i pogodnych swiat spelnienia marzen

i do zobaczenia po swietach

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 42
witam
ja po wizycie..wszystko ok..malutka sliczna..m mowi ze ma pultynki:-):-)wazy 250 .. z morfologia cos nie tak mam lykac zelazo..

Lilu- super choinka..mam podobne u dziewczyn w pokoju tylko zielone..

Paula - tak to jest z pieskami..

Dziewczynki Zdrowych Wesolych Swiat w gronie rodzinnym..Spelnienia najskrytszych marzen i duzo duzo milosci...

Załączniki

• 1387830413240.jpg
    1387830413240.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 48
☆☆☆☆☆
☆$$$$$$$$☆
☆$$$$$$$$$$$$☆
☆$$$$$$$$$$$$$$$$☆
☆$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$☆
☆$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$☆
_☆$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____$$☆
___☆$$$$$$$$$$$$$$$________$$☆
____☆$$$$$$$$$$$$________$$☆
______☆$$$$$$$$__________$$☆
______☆$$$$$$__#♥#♥____$$☆
______☆$$$$$$__##♥#__$$☆
________☆$$________$$☆
________☆$$____$$$$☆
________☆$$$$$$☆
____/\ _
______--__\_`\/`_/__
___<_><_>_
__________/_,/\,_\__
_________\/___ Wesołych Świąt

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę.;-)

no to witam poświątecznie:-D

byczymy się :cool2: ja z kawką a Mati z piernikami, które piekliśmy i chwali je pod niebosa:-D
Młoda śpi, jak wstanie wybieramy sie z dzieciakami na spacer.. w końcu wiosnę mamy:-p:eek::confused:

Amelii dziś po 17ej stuknie 9 miesięcy:-):-):-):-) :-)

pozdrawiam :)
co u was ?
święta udane?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry