reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Aloha ;-)
Dopadła którąś śnieżna pogoda? Bo u mnie nadal niby mroźno, ale słonecznie i tak bardziej wiosennie :-p

Truskafffka mnie się w ogóle nie wydaje, że jest nowy rok :no: ale piękniejsza i mądrzejsza jestem oczywiście :-D

Bashi jak się czujesz? :blink:

Katrina ooooo to bogaty Mikołaj był w tym roku- super! :tak:

Miłego Dzionka dla wszystkich :*

melduję się ...słonecznie :)

fajnie na zewnątrz, trochę mrozu, słonka..tak zdrowo ;) inooo śniegu brak :p
a kupiłam właśnie młodemu spodnie ocieplane, bo jednak jak rano bryka do przedszkola to zimno, więc niech na tyłek zakłada..a kto wie, może i śniegu się doczekamy:-D

co tam jak tam ??

Marysiu ciekawe czy dotrze śnieg w tym roku :confused: chociaż jak na święta nie było to dla mnie już nie musi być :-p

Truskafffka chyba wszystkie jeszcze wiążą sadełka po świętach :-p;-):-)

hello po swietach:-):-)

U nas tez zamiast sniegu sloneczko..i jeszcze szkola..a tak fajnie bylo leniu...wac...jakos nie dociera do mnie ze to nowy rok..

Lilu- spoznione najlepsze zyczenia dla ksiezniczki..

truskaffka- spodnie sie przydadza..moze sie dzieci doczekaja sniegu..bo jak dla mnie moze nie byc..:p

paula- jak tam piesio..bo moj wariuje..:-):-)

Paula~ ogolne samopoczucie nie najgorsze...czasami lekkie mdlosci no I w nocy sie budze dosc czesto :/ mam wstret do mleka miesa it'd wiec musze czekac na co mnie najdzie ochota...ale w poniedzialek wkoncu pierwsza wizyta poloznej. Juz sie usg doczekac nie moge :)
Jak tam twoj piesio...na zdj czekamy tutaj. A I jak sie wabi?

Joasiu a to dzieciaki już poszły do szkoły? :confused: Myślałam, że im przedłużą wolne do 7.01 ;-)
Piesio fajnie tylko nie potrafi się normalnie bawić- gryzie po rękach i stopach, ale to przez zęby :baffled: Także podczas zabawy szaleństwo totalne :-p Tak poza tym to mega grzeczny, coraz częściej trafia z sikaniem na matę (nie wolno mu wychodzić jeszcze na spacer przed 2 tygodnie) :no: Kochany jest :-) A Puzel wczoraj, ledwo pojechaliśmy napisał mi, że tęskni za nim :-D chodzi i ogląda się pod nogi żeby go nie nadepnąć- już tak z przyzwyczajenia ;-)

Bashi fajny avatarek rozumiem, że to Ty laseczko? :-)
Byle do końca I trymestru, a może mdłości odpuszczą- miejmy nadzieję :tak:
Piesio jak pisałam Joasi na ogół grzeczny :cool2: Wabi się Eskel. Zdjęcie podrzucam oczywiście :tak: Jestem teraz w domu, więc mam tu tylko kilka, ale jak Puzel mi prześle te co mu porobiłam aparatem to też coś wkleję jak nie zapomnę ;-)

IMAG0114.jpgIMAG0117.jpgZOE_0001.jpgZOE_0005.jpg

Załączniki

• IMAG0114.jpg
    IMAG0114.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 31
  • IMAG0117.jpg
    IMAG0117.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 31
  • ZOE_0001.jpg
    ZOE_0001.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 33
  • ZOE_0005.jpg
    ZOE_0005.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 35
Paula oj moje sadełko też się wiąże...ehh dieta jak nic..od..poniedziałku:-p:cool2:
Eskel B-O-S-K-I! Mati jakby go dorwał to by z rąk nie wypuścił:-)
Joanna nooo ja tam tydzień śniegu zniosę:-D dla dobra dzieci:-D
Bashi super av :) i koniecznie daj znać po wizycie:-) i może fotkę będziesz mieć, to liczę że się pochwalisz maluszkiem:-)

reklama
Paula~ jako slodziak z niego ;))) tak to moje zdj probowalam dodac avatar.juz ladnych kilka tygodni ale cos mi nie chcialo wgrac
Napewno pochwale sie fasoleczka na zdj... Dzisiaj na gruponie wyczailam oferte 4G scan + 3G zdjecia po 80£ zastanawiam sie czy nie skozystac z tego ;) scan moze byc przeprowadzony w 26 tygodniu (z blizniakami 23 tyg) jeszcze mam czas ale nie wiem czy warto...co myslicie?

Do góry