reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskafffka no ja też ostro podjadłam :-) Przydałoby się przywitać z Chodakowską :-D
Dziękuję w imieniu Eskela ;-) Dzieciaki pewnie nieźle by go wypuczyły, tylko nie wiem czy byłoby to bezpieczne, bo ma straszne igły w pycholu :-)

Bashi dziękuję :*
Co do GROUPONA to ja bym brała bez zastanowienia jeśli to faktycznie promocyjna cena, bo nie wiem jak to u Was wygląda :blink:
Też czekam na zdjęcia Fasolinki :tak:
Może teraz popracujesz nad suwaczkiem? Skoro awatar udało się wgrać :-)

reklama
Bashi super hula :)
a z oferty też bym korzystała, to niezapomniana pamiątka:-)
Paula właśnie dlatego się wstrzymuję z psiakiem :) póki co młody wyżywa swą miłość do psów na psiaku mojego brata :) I Mati zadowolony i Kira w pełni szczęścia haha

Bashi nie ma za co ;-) Proszę jakie piękne suwaczki :tak:

Truskafffka
ja mojego poprzedniego pieska dostałam w wakacje przed pójściem do 1 klasy, tak więc w wieku 7lat i myślę, że to odpowiedni wiek :tak: Wcześniej to wiadomo jak jest ;-) Pamiętam jak Alex był męczony przez mojego chrześniaka :szok:

Witam i ja :D
Agnes2704 widzę, że znalazłam w końcu bliską sąsiadkę z okolic :D
Zdrówka dla Naszej Maleńkiej Solenizantkiii :*
Bashi jak nie żal Ci pieniędzy a chcesz zobaczyć dzieciątko w innym wymiarze to polecam, w sumie na tym 3d lepiej ocenić czy dziecko ma jakieś wady wrodzone, ja ide 4.01 i już nie mogę się doczekać ;-)
Dzisiaj byłam oglądać wózek i resztę dla mojej Dzidzi i już wiem jaki i co kupie, jednak postanowiłam, że kupie wszystko w jednym miejscu bez latania :)

reklama
Do góry