reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka ;-)
U mnie dzisiaj pochmurno, ale ciepło +10’C.

Aschlee oooo to będzie się działo :-)

Nie mam jakoś weny na pisanie dziś, więc życzę wszystkim Miłego Dnia :*

reklama
Dzień dobry:-)

My walczymy już od 6:40 :-( Coś ostatnio Bianka swiruje z tym spaniem... Mam nadzieję, ze będzie jednak lepiej...

Miłego dnia :-)

hejka

Mela buszuje od 7:30, więc też rewelacji nie ma:confused2:
do tego ja do niej wciąż w nocy wstaję, przebudza się mordeczka...z Matim o tej porze to już nie pamiętałam co to nieprzespane nocki, a panienka bezlitosna bestyjka...:evil:

melduje sie i ja
u mnie bez zmian etap przygotowan:p no i jeszcze w sobote mlodsza corcia ma urodziny..wiec mam nadzieje ze do soboty nie bede rodzic :p:p

truskaffka ..rozia- podrzuccie dzieci do mnie..ja i tak nie moge spac..:p:p
dzis spalam 3 godz..:-)
milego dnia .

Hej dziewczyny :)
U mnie katastrofa...gardlo mnie tak strasznie boli :( sliny nawet przelknac nie moge...ta piekielna pogoda w uk :banghead:
Co mozecie mi poradzic? Herbatka z miodem sokiem I cytryna nie podzialala...I mleko z maslem I z miodem tez nie dalo rady..ratunku :(

Joanna bardzo chętnie ;-)

Truskafffka Bianka też w nocy mi się przebudza, ale wczoraj i dziś ciężko było mi ją uśpić...

Bashi ja polecam na gardło inhalacje z soli. Na szklankę wrzatku dajesz 1-1, 5 lyzeczki soli, tylko przelej to do miski i tak po 10 minut 3-4 razy w ciągu dnia:-)

Gardlo przeszlo na szczescie...dwa razy przepulkalam sobie gardelko woda z sola I wypilam napar z imbiru z miodem...podzialalo!
Od dwoch dni miewam takie "omdlenia" nagle robi mi sie slabo szumi w glowie duszno I szybko musze biec sie gdzies polozyc Bo inaczej to bym upadla na podloge. Czy to normalne w ciazy czy moze ja mam anemie albo cos gorszego...?

reklama
Bashi - w ciążach z dziewczynami tak miałam, że jak długo stałam (w autobusie, sklepie, itd) generalnie jak chwile postałam, to robiło mi się słabo, ciemno w oczach, jakieś zimne poty mnie oblewały, kręciło w głowie... podejrzewam, że następnym etapem byłby upadek. W ciąży z Kubą tak nie miałam.
W ciąży różne dziwne rzeczy mogą być normą.

Uważaj na siebie. Pozdrawiam.

Do góry