• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A tak spimy w nocy...

Załączniki

• 1408444346146.jpg
    1408444346146.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Ale ten czas leci prawda u nas juz 1,5 roku ma Mariuszek a Oliwka juz 4 latka kiedy to minelo to niewiem .
A tak to pracuje ale szukam pracy na umowe jutro mam rozmowe trzymajcie kciuki moze sie uda.
A tak to balam sie ze jestem w ciazy ale rano dostalam @ wiec jestem uffff.
Male sie kloca bija trudno za nimi nadazyc

Marysiu dziękuję, cieszę się, że Ci się podoba :blink:
Wczoraj już składałam życzonka Aneci, ale co tam- dzisiaj też mogę :-p Wszystkiego co najlepsze Słoneczko :*

Joasiu no dokładnie hahaha :-D My zawsze będziemy piękne i młode! Tego się trzymajmy :cool2:

Bashi ależ Synuś jest śliczny <3

Sylwia kciuki zaciskam :tak: Daj znać jak będziesz już po.
Przyznam, że na wdechu oglądałam Twój wykres, bo też ciążą mi pachniał ;-)

Marysiu będzie dobrze, za niedługo zaświeci dla Was słońce :tak: :*
Jak tam cała załoga szpitalna się czuje? Mam nadzieję, ze coraz lepiej :blink:

reklama
hejo ;)

pukam w biegu, u nas jeszcze letnio imprezowo, weekendujemy się na maksa ciągle albo my gdzieś u znajomych na weekendzie, albo ktoś u nas :p dzieciaki mają szał ciał:-D:cool2:
w pracy z kolei ostra jazda bez trzymanki, czyli misja "wrzesień" w toku, ale jak dogramy wszystkie sprawy to z górki będzie przez najbliższy rok :-p
do tego Matiko mój mistrz kierownicy wpadł w nałóg rowerowy więc ciagle gdzieś wybywamy na spacery, on na rowerze, my z Melką na nożkach/wózkiem..
nawet dziś między deszcze musieliśmy zaliczyć atrakcje :p młoda polatała po kałużach pełna radochy a Matiko pojeździł :)

Sylwia kciuki tak czy siak zaciśnięte. Wy się zabezpieczacie?
Joasia no proszę jaka Natalka już duża dama :) i super że taki z niej aniołek :-)
Bashi ależ pięknie śpi Twój syneczek :)
Marysia spóźnione ale prosto z serducha najlepsze życzenia dla Myszki Twojej Kochanej!!!! Niech jej dzieciństwo mija w zdrówku i radości :D

Paula widzę na posterunku :cool2: żeby ruch był i kobietki nie uciekały:cool2: szacuneczek;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry