• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katrina o jejku, mam nadzieję, że teraz już pójdzie sobie to cholerstwo na dobre od Ciebie! :tak:
Najważniejsze, że jazda sprawia Ci radość ;-)
Nasza Losiczka wyczekuje córeczki :-) Oczywiście Becia, jak to Becia dalej nie dowierza, ale wszystkie trzymamy ostro kciuki aby jajeczka się nie pojawiły :-p Mam nadzieję, że nie będzie mi miała za złe, że pochwaliłam się za Nią :zawstydzona/y::sorry2:

Olusia kurcze, to się wyleżysz za wszystkie czasy :szok: A są jakieś nowiny ile tam jeszcze posiedzisz? :blink:

Madziulek melduję, że załatwiliśmy noclegi dla gości przyjezdnych i zamówiliśmy obrączki- za miesiąc będziemy je mieli w domu ;-)
A jak tam u Was na froncie? :-)

reklama
Dziołchy moje Kochane, a dlaczego mnie nie ma na fb??? chcecie mnie do siebie?? :p
Katrina trzymam kciuki za wyleczenie chorobska :*
Ola wpadaj do nas, opisuj leki, marudz i chwal sie fotkami z usg :D
Paula a czekam na kiecke, bo pod koniec miesiaca mam juz ja miec w domu :)
z orkiestra nie domowilismy i okazalo sie ze jak chcemy tez mozemy zaplacic po weselu :),chociaz wplace polowe zeby miec spokoj.
Nauki w zeszlym tyg skonczylismy, Maly nie dal popalic wiec zaliczam to do udanych dwoch weekendow :) Zaproszenia i winietki z podziekowaniami juz mam, ponczochy tez, podwiazke, figurke na tort, tablice rejestracyjne, plakat dla gosci, naklejki na buty( chce zrobic Dawidowi psikusa :D ) i tabliczki na sesje. W pazdzierniku albo listopadzie chce poogladac garnitury i ewentualnie kupic i pozniej do lutego spokoj. Ciagle sie zastanawiam ile wyjdzie mnie wszystko za kwiaty dla mnie, Pana Mlodego, drużby, dla rodziców i do Kościoła, dobrze ze bede załatwiała to u znajomych, moze bedzie cos taniej..
http://deflorist.pl/images/zdjecia/slubne/bslubne/wiazanka-fiolet-eustoma.jpg taki bukiet sobie wymarzyłam :)
W kwietniu jeszcze roczek wiec musze tez organizowac po nowym roku wczesniejsza imprezke :)
Jutro jedziemy do pediatry i az jestem ciekawa ile moj smieszek wazy :) Zobacz załącznik 644052

Madziulek ale jest śliczny ten Twój Stasiu :* Do schrupania :-)
Jej, jak Ty pędzisz z tymi przygotowaniami :szok: przy Tobie to ja jestem w czarnej dupie :-D chociaż ja nie zamawiam, jak ja to mówię "pierdółek", a same konkrety, więc może dlatego tak mi się wydaje, że przy Tobie to ja nic nie mam :-p
Bukiecik bardzo ładny :tak:
Liczę na to, że pochwalisz się suknią? :blink:

z konkretów to co? sala, Kościół, orkiestra, fotograf+kamerzysci, obraczki, garnitur, suknia i alkohol :p ( autem jedziemy naszym, a kwiaty to pikuś-wystarczy zamowić) oprocz gangu i alko ( noo i butów ale to w późniejszym terminie) mamy wsio zalatwione, a te duperelki to najwiecej latania i wybierania..
aa wiedzialam ze mnie nie chcecie na grupie fb :p :p

Katrina masz pozdrowionka od Violi :blink:

Madziulek no właśnie z takimi pierdółkami to najwięcej roboty zawsze :-)
To nie tak z tym FB, że nie chcemy, tylko generalnie jest tam większość dziewczyn, które już tutaj nie urzędują od dłuższego czasu, a i jedna z tych osób jest moderatorem, który zaprasza- chyba, bo tak szczerze to nawet nie wiem która nim jest ;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry