• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Czesc Laseczki, mnie tez wczoraj zabila wiadomosc o Ani Przybylskiej. I coraz bardziej utwierdzam sie, ze trzeba cieszyc sie z tego co sie ma I nue odkladac waznych rzeczy na blizej nieokreslony czas.

Olusia - to teraz zeby juz przykre dolegliwosci odpuscily I poszly sobie precz, zebys mogla korzystac z urokow ciazy, w tym rowniez z jedzenia co tylko sie zamarzy. Smacznego! !!!

Olusia oby drugi i trzeci trymestr był dla Ciebie łagodniejszy :) pogłaszcz brzuszek :)

do nas przypałętał się czarny kocurek:sorry2: taka mała czarna słodycz...marzył mi się jeszcze syneczek, no i mam hihi Mati go znalazł..i przepadliśmy wszyscy:rofl2:
najlepsze jest to że ja uczulona.. więc kicham psikam wapno nałogowo piję.. ale radość dzieci jest tak totalnie bezcenna że mam gdzieś alergię :evil:
z Matiego jestem dumna bo zanim kociak ogarnął sprawy z kuwetą ładnie po Kłębku (tak nazwał kocurka) sprzątał :tak: oczywiście bawią się razem, szaleją, tulą :-) a i Melka elegancko względem Kłębka się zachowuje, ciekawa jest, ogląda, głaszcze, tuli, smoka mu daje:-D dziś "czytała" mu książeczki:-D

truskafffka dzieki za mile slowa... oby oby ten 2 trymestr byl lepszy...;-) uwazaj na siebie! zdrowie wazniejsze !!

Dzis ja sie czuje fatalnie, wczoraj bylo nawet spoko pomimo wymiotow a dzis - jakas masakra! ... wypluwam pluca... jak tak dalej pojdzie to ja dziekuje.... nie mam juz sil... :baffled::no:

Paula
w tym rzecz ze ja sie staram jesc a nie bardzo mi to wychodzi...:-(

Jaki tu spokoj...lalalala...pezed burza?!?...dawno zadnego plusika nie bylo:'(...Buziaczki dla Wszystkich Kobitek i Dzieciolinek:*...Tesknie za starym forum:'(...Mileg Weekendu Am Wszystkim Zycze:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry