• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
U nas zazwyczaj 14:00-15:00, a jak jednodniowe wesele to 13:00, zdarza się nawet 12:00, ale to bardzo rzadko :blink:
Słyszałam, że w niektórych rejonach są śluby już o 11:00, nawet jak wesele dwudniowe :-p a w innych nawet 18:00-19:00...

Na śląsku często u Was wesela robią wcześniej albo górale też :D o 12 to ja bede sie robic na bóstwo, wiec nie wyobrazam sobie wstac o np 7.00 i bawic sie do rana jak w Kosciele na 12.00 :o wspolczuje.. a ja znalalazlam buty :D po niedzieli dojda w koncu dodatki i te buty i ja mam spokoj, tylko musze pojsc do krawcowej zeby mi ja obciela bo buty mam na niskim obcasie :) po nowym roku tylko garnitury i reszta to pikus :)

reklama
Ja właściwie jestem z podbeskidzia, ale to też śląskie, a K z typowego śląska i szczerze to nie spotkałam się z takimi mega wczesnymi godzinami wesel, ta 12:00 to taka najwcześniejsza, a i tak mało bliskich mi osób się na nią decyduje :blink: także ja już tak do końca nie wiem o co w tym chodzi :-)
U nas to tak standardowo 14:00 czy 15:00, później sobie nie wyobrażam, zwłaszcza w porach zimowych, bo latem to długo jasno, więc w sumie nieźle ;-) Każdy ma jakieś tam przyzwyczajenia :-p Koleżanka, która ma ślub w okolicach Opola, ma o 11:00 i u nich 14:00 to już dramatycznie późno :szok: Hihihi to jest dopiero hardcore :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry