• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A no tak, bo to tylko takie polskie święto było- zapomniałam o tym kompletnie :zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że coraz więcej osób jednak zdecyduje się zakłócać ten spokój, który tu panuje...

reklama
Paula - ja mam teraz wsio na glowie. Maz wrocil do pracy na full time I nie ma go calymi dniami od rana do wieczora. Wychodzi o 6.45 a wraca najczesciej po 8-mej. Wczoraj byl w domu o 22.45. Dzieci go w ogole nie widzialy. Wiem, zeaja termin oddania budowy za 3 tyg., ale co bedzie dalej... mam nadzieje, ze nastepne budowy beda blizej.

Oj to masz Kochana niezły sajgon- dużo siły! :*

Ja dzisiaj całą noc walczyłam z zatruciem, czy grypą żołądkową... sama nie wiem co to, ale dało mi strasznie w dupę... Jak nie z jednej strony atakowało to z drugiej- masakra ile się namęczyłam... dzisiaj ledwo żyję, a przy tym i Puzel, bo tak się wierciłam i biegałam do łazienki, że non stop Go budziłam :-( Pies też odsypia nockę :-p
Na szczęście dzisiaj już lepiej, tylko jestem mega słaba, bo wszystko co wczoraj zjadłam oddałam kanałom ;-) a dziś na jedzenie patrzeć nie mogę, aż mi niedobrze jak otwieram lodówkę :baffled:

Witam i ja :)
Paula znajoma zawszła w okolicy @ w ciążę, więc kto wie :P Ja sobie powiedziałam, żadnych wpadek do czerwca :D :D jak ida przygotowania??
My żyjemy, wszystko dobrze, zdrowi, więc to najważniejsze ;)

Zdrówka dla choruszków :*

Olusia no witam witam ;-)
Gdzie się podziewałaś tyle czasu?

Katrina
o jejku, zdrówka! :*

Madziulek wszystko zależy od tego kiedy wypadnie owulka ;-) Patrząc na moją obecną tempkę to bankowo w ciąży nie jestem, a owulka będzie na dniach :blink:
Jak już tyle wytrzymałam to te pół roku jeszcze dam radę :-)
Przygotowania jakoś tak powoli teraz ;-) Myślę, że po nowym roku zaczną się konkretne, bo czasu coraz mniej :-p W przyszłym tygodniu chcę jechać i podjąć już ostateczną decyzję co do sukni, planujemy zakupić też alkohol w tym miesiącu, ale czas tak ucieka, że nie wiem czy zdążymy :-D i jeszcze w tym roku chcemy zamówić zaproszenia i zacząć zapraszać powoli :tak: A jak u Ciebie?

reklama
W szpitalu bylam tydzien! Mialam plamienia zywa czerwona krwia.. wiec mojego pod pachy i na IP. Dostawalam kroplowki i zastrzyki na podtrzymanie ciazy i krwiak mi sie znow pojawil.. ale juz lepiej jest.. mam lezec..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry